Söndag= Film

Dag blir det soffan och film för mig, har ett gäng jag ska gå igenom...

Sjukt trött...

Har varit en trevlig kväll, trotts att jag varit nykter, typ den enda som var det.. Cissi hade det så fint=) Det var ju så att jag skulle köra för att min kära bror så tvunget skulle hem i natt, men hur blev det?? Jo han säger vid kvart i tolv att han vill hem och han säger hejdå och så, tio minuter senare ska han stanna!!! Kändes ju inte lönt att börja dricka då, så det blev hemfärd för mig och mamma.. Men har lovat ett återbesök inom två månader, och det ska jag stå för=) Så trött, höll på att somna flera gånger på hemvägen... Men hög musik och en förvirrad mamma höll mig vaken.. Hon tror ju tydligen att hon kan vägarna kring hässleholm, men det gick inte så bra, så det blev en och annan mil extra, blev inte så glad, men vad fan gör man är bara till att köra.. Hade lovat Fia att jag skulle hem och släppa av mamma, sen åka in till Tbaren där girlsen väntade, vara lite fylletaxi till dom, men insåg att jag inte skulle klara av att köra till stan själv i bilen utan att somna.. Så nu sitter jag här och funderar på att gå in och titta på kudden lite..

Kommer bilder från helgen i morgon, pallar inte nu...


God natt=)

Helsingborg...

Dit bär det i kväll, på 35 årsfest.. Kommer bli kämpigt, men man måste ju=)

Bortamatch...

Jag är ju inte överdrivet intresserad av fotboll, men är ju kul ibland när det är folk man känner som spelar.. Jag har varit och tittat på grabbarna när dom spelat i gualöv ett par gånger denna sommaren, så jag skulle ju inte kalla mig en trogen suporter, men jag hejar ju på dom.. Men igår fick jag lite skit för att jag inte varit och tittat på deras bortamatch i everöd (tror jag det var:S), Det var ju säsongsfinal och allt!! Nej nej, det är inte högsta prio för mig en fredags kväll...
Min prio igår var mina kära vänner hos Carro. Jag hade så roligt.. Kvällen började med Mary Kay klass, vi sminkade alltså oss tillsammans.. Så med ett champangeglas (Carro med groggen så klart) i handen satte vi i gång, det tog inte så lång stund innan man kände bubblorna rusa till=) Men snygga blev vi i alla fall alleman.. Sen bjud söta Fia på tacopaj, sen var det dax för lite jelloshots och film, med handling.. Ganska kass, och brudarna såg ut som transor allihopa... I detta skedet lämnar Fia in och går hem och lägger sig.. Stackarn jobbar för mycket;) Vi andra gick bort till Vicke på fest.. Pratade lite med en person som än en gång bekräftar för mig det jag trott och senare vetat, blir så trött.. Efter en stunds festande där, bar det av till altona (har man blivit stammis igen???) Och när vi åkte lämnade Beata och Camilla in, Beata hade ju sitt på det torra. Ja Camilla med så klart, sen skulle ju hon anordna barnkalas idag, och då behöver man ju ha huvudet i gott skick.. Altona var som det brukar, ingen höjdare, men med rätt sällskap går det hem.. Så pass bra att man hamnade på efterfest i Sölvesborg.. Mindre bra att jag somnade där och fick ringa Ola så han fick hämta mig i morse......
Åkte rätt hem till morgon pigga Carro, där blev det powernap sen pizza..

Tack mina kära vänner för ännu en sjukt trevlig kväll=)

Jag har kappat Sandras blogg! :)

God dag alla Sandras läsare! Hoppas ni mår lika bra som vi gör! :)

Jag väntar på att Sandra ska bli färdig så vi kan åka till Valla & sen systembolaget & sen hem till H för att jag ska göra mig snygg!

Ikväll väntar en underbar kväll med hela större delen av ligan! Till&med Amanda kommer hem & det är jag väldigt glad för! Ikväll ska det sminkas, snyggas, mysas & överraskas!

Sandra springer här i alla sina vackra kläningar! Hon är verkligen världens bästa, min andra hand på ett ung. Min bättre hand ska dessutom tilläggas! Hur va mitt liv innan hon fanns i det?
Det är konstigt hur människor på senare dagar kan komma in i livet & göra succé; Jag ÄLSKAR henne!

Nu skriker hon.." Jag är klaaaaaaaaaaaaaaaaar...:) Vi har en massa att göra, klockan 6 ska vi va hos beloved Carro!

Ha en underbar helg
All min kärlek, Fia.

Silence


Sjukt trött just nu...

Jo då, Fia hon kom ju i morse. Hon befann sig i något lyckorus där allt var fint och vackert, haha.. För säga vad man vill men vacker är nog det sista jag är när någon kommer och väcker mig mitt i min sömn, och det känns som jag är allt annat än posivit då... Sen flippade hon här ett tag, tillslut somnade jag om. Kände mig inte redo att gå upp när klockan ringde kvart över tolv?!?! Men hade ju inget vidare val eftersom det skulle hämtas i skolan... Nu sitter jag här och försöker göra någon slags plan för dagen, det måste handlas cigg och blanne vann, men ska softa en stund till först..

Mansdominans...

Nyss hem kommer från jobbet, så nu sitter jag här med värkade fötter och ögonlocken vill trilla ner.. Har idag serverat ett glatt gäng från ett känt företag i sverige, gänget bestod av 93 killar och 3 tjejer!! Måste ha varit hemskt trevligt, för alla parter?!?!? Haha.. Och det var ju ett gäng alkoholtörstiga grabbar, så det var ju välkommet att firman stod för rubbet... Man fick ju sig ett par gooa skratt under kvällen, även om det var en seg kväll.. Nej nu skriker min säng efter mig, så det är bäst att jag kryper ner i den.. Får se om Fia dyker upp när hon slutar=)

Jobb...

Nu bär det av till det underbara?!?!? Hanöhus, för en trevlig kväll på jobbet.. Efter jobbet blir det en trevlig pratstund med Fia=)

Energi...

Den var där ett tag iaf, och jag hann med ganska mycket, sen bara tog den slut och jag somnade på soffan en stund.. Nu blir det ett litet ryck till, sen ska jag jobba.. Ebba åker till sin pappa idag, så jag är barn ledig i helgen, ska bli skönt, men jag har hela helgen planerad, massa party party, hahaha..

Det blev av i dag=)

Min morgon promenad alltså, har nu varit ute och gått fort i 45 min, skönt.. Känner mig genast piggar och är nu redo för en ny dag och nya tag=) Nu blir det en kopp tea och lite frukost till tonerna av nyhetsmorgon, för att få lite info om omvärlden, känner mig redo för det idag, haha..



Jennie, du ska inte bry dig om vad vi säger, du ska tänka på det du tänkte på innan. Så ska du se att den blir bra igen;)

Fuck!!!!

Skit data=( Den vill inte som jag vill......

Synd att du är så söt....


Bara måste lägga upp den=)

Så var det kväll igen!!

Har fått lite gjort idag iaf. I morgon ska det ringas massa samtal, se om det blir något jobb=) Blir väl kanske någon fika hos mamma och dom, Olas tur att fylla år.. Sen blirr det jobb på kvällen.

Längtar till fredag. Carro var här och valde film innan=) Tror vi kommer ha riktigt kul...

Nej nu ska jag krypa ner i min säng och titta lite på tv tills sömnen kommer... Så skönt att krypa ner ny duschad i en renbäddad säng=)

Jag vill...

... bara sova idag, så trött och det går tydligen aldrig över... Går här som en zombi och städar, för det MÅSTE göras, orkar inte ha det så här mer.. Längtar till ordning.. Men eftersom man inte får tummarna ur till att göra så mycket varje dag, så tar det ju lite tid.. Blev lite piggar när Eve kom en runda, och snart kommer Carro, hoppas hon ger mig lite mer energi..
Blev lite besviken när jag insåg att jag redan sett fjärde sesongen av Grey´s.... Nu är det Heroes som gäller ett tag... Alltid är det något...

God morgon=)

Sitter här med en kopp green tea intense mint, gott det. Samlar lite krafter efter solningen, blir ju trött av att ligga stilla och blunda i 20 min. Blev ingen promenad nu på morgonen, j***a regn:( Men blev en sväng in till stan och hämta lite saker till Ola, som den privata budfirma jag är;). Så får väl se om det bilr en promenad vid 12 i stället, så kan jag ta Ebba i skolan på väg hem.. Nej vänta grytorna i köket på en god grönsakssoppa, mmmm...

Nu lämnar jag in...

Som sagt blir det en tidig kväll idag.. Nya tag i morgon.. Då blir det städning (här ska skina:D), tvätt soppkok, storkok, som gäller... När jag lämnat Ebba i skolan blir det powerwalk och solning.. I morgon ska jag vara duktig!?!?, hahahaha...


God natt

4 x Winnerbäck

 

Kom änglar




Tvivel

 

Om du lämnar mig nu


Hugger i sten

Match...

Min kära bror hade ju match idag, så något kalas blev det ju inte, det blev mer som vanligt, åt lite i omgångar, haha..
Blev ingen promenad med Carro idag heller, pga "kalaset". Men i morgon då f*n får det bli två rundor, en på morgonen med stopp för solning, och en på kvällen med Carro.. Är ju hungrig hela tiden nu bara för att  jag ska tänka mig för lite, varför?? Dålig karaktär är det gott om med..
Varit borta en snabb runda hos Bjuve med, Bebba fick busa av sig lite;)
Måste bestämma barnkalas med snart, så man hinner bjuda några i tid..
Har ägnat lite tid idag åt att hitta en film till oss på fredag, saken är ju den att man får ju titta en stund för att se om den är något att ha;) Så Carro, du får nog med komma och ge lite synpunkter tycker jag, haha..
Nu ska jag slänga i en maskin tvätt, sen blir det lite Grey´s, sen sängen tidigt ikväll, känner att jag behöver det...

Kalasa...

Bebba åkte hem till en kompis efter skolan, så jag har fått en lugn eftermiddag.. Nu ska jag bort och kalasa lite för min bror...

Jag önskar att jag hade...

  • En bil, inga stora krav, den ska fungera.
  • Ett jobb, pengarna måste ju rulla in.
  • Ett par miljoner, så man slipper jobba och bara kan göra det man vill.
  • Ett par ungar till, så man slipper känna den pressen.


Grattis=)

Min kära bror fyller år idag, så jag har nyss varit och handlat till hans kalas. Ska fixa lite sallad, fint det..



Karaktär?? Det där j***a chokladet som ligger i mitt kylskåp åker i soporna idag!!! Gillar ju knappt choklad, men ändå skulle jag titta lite på det igår, såklart nu när jag inte ska..... ILLA!!!!!

Rekord=)

Japp, det har vi idag=)

...................

RICE TO THE OCCASION!!!!!!!!

Min älskade vän....

Det gör ont i mig när du mår dåligt, finns här alltid... Älskar dig och dörren är alltid öppen, alltid... Står bakom dig i allt... Glöm det aldrig... Hoppas vi ses i morgon..

Follow through


Måndag kväll...

Nu har jag nattat min älskade trottsiga unge.. Nu väntar mer städ och tvätt, bara en stund till, har fått en hel del gjort idag fakitskt. Grymt skönt, måste få ordning så man kan börja om och göra lite hela tiden, istället för att vänta alldeles för länge så att det bara blir skit jobbigt att ta tag i det.. Jag är en liten slarver i perioder, och det är det värsta jag vet.. Jag vill ju ha ordning omkring mig, men tyvärr är det inte alltid jag orkar... Ork!! Varför har man inte alltid det? Varför ska den ta slut? Det är som om min hjärna stänger ner när det blir för mycket, och sen får den på off ett tag... Jag vill inte vara off!! Jag vill vara full av enegi och orka allt!!! Nej nu ska det städas, sen blir det mitt eviga Grey´s=) tills sömnen kommer..

Promenad...

Idag har jag varit riktigt duktig och gått till och från jobbet, sen blir det nog en sväng med Carro ikväll med, om min kära mor kan komma och passa barnet.. Nu ska det stor röjas på hennes rum, pallar inte ha det så mer, ska kasta en massa, hon fyller ju år snart och då lär det ju fyllas på igen..

Söta barn...


Isaac, Ebba och Max..


Igår fick vi besök av Eve och hennes underbara barn.. Var trevlig att bara sitta och synda lite;) Love you Eve..

Bilder..


Lite bilder från i lördags..



Bebban och mormor=)


Felicia, Carina och mamma tittar lite på en kräfta..




Bebba hittade lite vänner..


Söta mamma=)


Mamma och Inger.


Mamma och Carina röjer lite.. :D


Per-Inge dansar lite med in mindre villig Bebba... Haha..

If everyone cared...


Söndag...

Slappdag? Ja, för mig är det det i alla fall, oftast.. Blir liksom inte att man tar tag i något. Jag har massor jag borde göra idag, men jag orkar inte.. Känns i kroppen som det var en hård kväll igår, och då var jag nyckter.. Det var en ok kväll, men inte så mycket mer.. Har fasnat i soffan idag, detta eviga Grey´s=) Fly till en annan värld ett tag, känns skönt, slippa tänka på sitt eget och leva genom andra en stund, glömma det som är jobbigt och inte fungerar i sitt liv... Släppa allt det där som kommer när man sitter här i tystnaden.... I morgon måste jag orka igen...........

Regn regn regn=(

Jag och Carro skulle ut och gå, inte så lockande mer=( Får väl laga lite mat i stället....










Fredag kväll...

Kvällen började hos Carro, med lite förgrogg=) Sen var det dax att joina gänget hos Bolme. Tja, det var väl ganska trevligt.  Fia kom som min räddare och fixade håret och körde hem mig för skobyte, eftersom klacken på  mina skor bestämde sig för att den inte ville vara med mer.. När vi satt där kom vi att tänka på Jennie, hade ju velat ha henne med oss, men det var ju lite sent på tänkt, eftersom hon hade Pärlan, och det är ju lite svårt att fixa vaktis vid elva en fredag kväll kanske.. Hon ska med oss nästa fredag istället=) Bolmes toa är ju inte riktigt som den ska, spolar bara när den själv vill, så det tillhör att det blir stopp i den när det är fest där. Så igår var det tydligen jag som fick rycka in och fixa den, eftersom grabbarna envisades med att fylla på tills det rann över, så med en sopsäck över ärmen fick jag ner och gräva lite, var ju tur att ingen hade gjort nr 2.. Haha.. Efter lite taxistrul, från vår sida eftersom det är svårt att alla ska bli nöjda, bar det av till altona.. Träffade lite roliga folk som det var ett tag sen man såg.. Annars var det ju som vanligt där, man är typ äldst.. Men men, man har ju de sina med sig... Och jag vill bara tacka alla som bestämmt sig för att jag inte skulle vara torr en minut på altona, hade nog kunnat få mig en fylla till om jag vridit ur min klänning... Ett specielt tack till Hällgren som hällde en halv cider på mig, med vilje, haha, ja nästan i alla fall... Försökte ragga lite efterfest, men det var inte så många som var sugna, så jag Carro och Dennis åkte hit och gjorde lite varma mackor, sen var det sängen..
Carro är ju uppe med tuppen så det var ju bara att gå upp en sväng vid åtta, men insåg ganska snabbt att det krävdes mer sömn, så det blev sängen igen och på med tvn, och sömnen kom fort.. Drömmde helt sjukt, hahaha.. Vaknade en kort stund när Carro åkte hem, sen sov jag gott till ett..

Har nyss kommit hem efter en fika i byn med mamma och Bebba. Bebba drog iväg för att leka direkt och jag får väl börja fundera på att fixa mig inför kvällens kräftskiva.. Ska bli kul, men i kväll är jag chaffis, blir bäst så.. Fast det känns som jag nu mera faktiskt kan bete mig.. Får se hur länge det varar.. Men jag måste bara säga att det känns som en lättnad att se att det finns andra som inte kan bete sig också.. Även om jag "lider" lite med dom;)


Bilder..


Bland dom bästa=)


Hällgren och jag


Carro och Bolme


Dennis, Carro och Calle.


Summer of 69=)


Rock´n roll




Dennis tar ton=)


Hockey joinade=)


Dax att bege sig hem....

Haha, vilken kväll.....

Ja, vet inte riktigt vad jag ska säga!!!!! Nu sitter i alla fall jag, Carro och Dennis här, på så kallad efterfest.. Hahaha... Saknade några ikväll... Jag tror ni vet vilka ni är..=) Men nästa helg är det vi som gäller... Puss på er=)

Metime!

Håller just nu på att köra igenom hela Mary Kay sortimentet på min kropp=) Så i kväll lär jag ju bli så snygg(!?!?) jag kan bli=P Väntar på Fia som nu står i duschen, sen blir det make.. Sen är det bara att hoppas att det blir en sjukt bra kväll.. Känner att jag är på G.. Sen bär det av till Carro, får se var vi hmnar sen=)=) Kommer en bild eller två sen;)


Nej Jennie, det är inte bara du, haha.. Men vart leder det då?? Lycka eller fördärv, det är frågan.. Haha..

Rice to the occaison!


Umgås!!

Är så glad, jag har umgåtts så mycket dom senaste två dagarna, var länge sen jag fick så många energi kickar så tätt.

Igår var Josse, fina Josse här på frukost och lite skitsnack;) Var ett tag sen vi sågs, man får ju passa på nu innan dom blir 4, blir ju (kanske...) lite kaos i början när alla vill till. Ska nog dit en sväng på söndag, så barnen med får ses lite.

Sen kom bästa Eve med sina underbara barn, hela galet snälla är dom ju=) Det blev bebismys, skitsnack, lunch och film en stund. Sen skule dom iväg och mäta och väga Max. Man blir ju allt lite sugen när man ser honom, inte så jävla lite heller.... Haha, nej nu ska nvi inte tänka mer på det..

Hade sen en liten lucka, så då tänkte jag att jag skulle klämma in ett avsnitt Grey´s, men nej nej, såg 2 min, sen tog jag tydligen en powernap. (Tur var väl det..)

Körde Sollan (Bebbas farmor) till karlshamn för att hämta sin buss, sen var det promenad med kära Carro. Skönt, att både få röra sig lite och prata av sig... Planerade lite inför i morgon, då det skulle bli pizzabak hos mig, bestämmde att det nog fick bli någon grogg med, då hon var lite sugen. Förbi oss kör en tutande bil och ut genom rutan kommer Emil vinkandes.. Bestämmer oss för att titta inom hos honom då jag inte sett hans lägenhet i det renoverade skicket. Så fiiiin den var. Där börjar Carro ragga fest tills i morgon, insåg ganska snabbt att det inte skulle bli något pizzabak. Satt där och snackade en stund, sen kom vi på att vi nog vill kolla in Nordhs nya lägenhet med, så det blev ett samtal och sen satt vi i hans bil på väg till Ågatan. (Inte för att det är så långt mellan Emils och Nordhs, men Nordh befann sig i Emils grannhus.) Lägenheten var fin, dock ej färdig möblerat, men det kommer nog bli hur bra som hellst=) Där blev det sedan helt bestämmt att det blir fest idag, och tack vare min underbara mamma som ska passa min dotter, kan jag med följa med=)

Sen bar det av hemåt för en dusch och ut igen. Bort till Bjuve för film, stackarn?!? kan ju inte gå ut... Skulle välja film och det blev en film som heter "Disturbia". Skrattade lite när det handlade om en kille med fotboja... Slump??? Haha.. Sen kom Fia, slog oss ner i köket och hjälpte henne med lite Marykayande.. Mitt i natten (typ tolv) kom vi på att vi var lite hungriga, så vi åkte hem till mig och hämtade middags grejor, och lagade värsta middagen... Skrattade lite..

Vid typ tre begav jag coh Fis oss hem till mig för att sova. Fia tyckte att jag skulle läsa lite för henne, så jag plockade fram tantsnusket och läste en liten novell ur boken "Lust". Sen blev det sexsnack ett tag innan vi somnade..

Jag hade med andra ord en jävligt bra dag, och träffade nästan alla dom som betyder mest=)=)=)=)




Gör Fia det svårt för sig när hon hackar lök, det är min fråga!!! ;)


Här kommer vi och lägger oss i!!!!=)


Fia kände behovet av att bära byxdress, man tager vad man haver, söta du=)

En ny dag!

Så, då har man lämnat tösen i skolan och hunnit städa lite. Har plockat fram frukost och sitter nu och väntar på Josse, var ett tag sen vi sågs. Magen är nog stor nu=) snart dax.

Ebba går i skolan full dag idag, till 12:45, för första gången. Hon tyckte det skulle bli spännande att äta i matsalen. Hon är så duktig på morgonen, vaknar innan mig, haha. Tänk om det alltid hade varit så kul med skolan som det är dom första åren, när man bara vill lära sig....

Gotto go my own way!


Shoppat lite till skoltjejen=)

                     

Blåsigt...

Det var ganska blåsigt under vår fika, så det var blev inte så lång fika. Men vi blev ett gäng ändå, Eve med Isaac och Max, Jennie med Tilde, Fia och jag med Bebba. Så söta barn vi har=)


Söta Tilde Pärlan=)


Isaac och Bebba=) Gölliga=)


Bebba blev lite avis på Tildes rosa fina rum..


Jag vet att det inte är så kul, haha...

Man man kan ju tjäna lite på det=)


http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=66974

Chasing cars!!


Så gööttt!!

Har fått prata av mig lite med min Eve, och myst med lilla max=) Nu sitter vi hos mamma och väntar på Fia, sen ska vi till sölvesborg, träffa Jennie och Tilde och fika. Får se om Eve och grabbarna med dycker upp=) Ska se om jag hittar en jacka till min Bebba. Ola skickade mig på ett ärende till K-stad med, så det blir kanske en runda på stan där med.. Gillar jag att shoppa??? Haha, har inte råd, men men.

God morgon=)

Nu ska det fixas inför skolan, sen ska jag bort till Eve. Saknat..


Tjing.

Fasnat!!

Jag har fasnat i "Grey´s anatomy", helt körd.. Kan inte sluta titta!!

I morgon ska jag försöka umgås lite, många jag vill träffa. Min Bebba blir nog glad när hon får höra att hon ska få träffa Tilde i morgon, knappt tjatat lite om det.=) Men vem kan klandra henne, hon är ju bedårande söt.=)

Ska träffa Eve med, kanske får kela lite med liten liten med då;), men Eve är viktigast...

Kom inte så långt med städningen innan, somnade på soffan istället=(, men lite gjort blev det iaf.. Nya tag i morgon!!!!!


Nej nu ska jag återgå till Meredith, Izzy, George, Christina, Karev och McDreamy=)

Handla??? Nej väl...

Det är ju ganska mycket saker som behöver handlas till min kära dotter nu när hon går i skolan. Idag har vi varit och handlat inneskor. Sen upptäckte vi ju idag att alla hennes jeans är lite små, så det får vi med köpa. Sen är det gympaskor och kläder. Och det kommer väl mer... =) Har beställt lite kläder här och var med, tur att hon snart fyller år, och att hon typ bara vill ha kläder=)



Nu blir det lugna hemma kvällar, här helt inne i Bollibompa=)

Det tar ju en hel evighet...

..att städa när man är trött, hittar ju alla ursäkter att sätta sig ner.. Men jag måste få ordning här, och få in rutinerna nu när man har en skoltjej=). Har ju varit slött med rutiner nu på sommaren kan man ju säga. Nu är det dax att ta tag i allt och rycka upp sig lite.

Mycket som snurrar runt i mitt huvud nu, ren kaos kan man nog säga, men jag försöker stänga av, eller i alla fall solla lite. Inte lätt, när man är själv på kvällarna tar det en del på krafterna, då det snurrar som mest.

How to save a life....


Upside down....


Stora tjejen...

Min stora tös har börjat skolan idag=) Hon kunde knappt  somna igår, så nervös.. Så hon vaknade jätte tidigt i morse och ville göra sig klar för avfärd. Hon var lite blyg när vi kom dit, men det släppte efter en stund. Så duktig min stora tjej=)=)









No good!


Välkommen Max!!

<b></b> Evelina Johansson och Niklas Hafström, Bromölla, har fått sonen Max och Isaac har fått en lillebror. Han vägde 3 935 g och var 50 cm lång.  22/7, 22.57 
Evelina och Isaac visar upp söta söta Max

Fest=)

Igår hade vi överrasknings fest för Danne som fyllt 25. Vi hade gjort ett bra jobb med att hålla det hemligt, han anade inget. Trevligt hade vi och alla var samlade=) Fy vad jag gillar dessa människor;)
Busk, och Frank ser till att han inte ser något=)


Gänget sjunger


Öppnar packet.


Man måste ju ha tårta;)






Favo mammorna=)



Blev en tripp till banken=) Mycket folk där..


Blev dramitik inatt, hade kanske kunnat sköta det snyggare, men gjort är gjort. Hade aldrig kunnat hålla tyst i alla fall. Det var ju inte så att det var bara jag som såg. Tråkigt när det blir så, på ett sätt önskar jag att jag inte såg......... Men jag vet att det var det rätta att göra.....

Blev ju inte mycket sömn inatt, så jag har varit duktigt seg idag, men det går ju över..

I morgon börjar min stora Bebba skolan, fy faaan vad tiden går... Känns som hon kom igår=)


Så liten=)


Trööööött!!!!

Har varit helt utslagen idag. Känns som jag inte hunnit med något på skit länge, har bara jobbat typ.. Blir väl lite lugnare med dom låååånga passen nu iaf, då är man kanske lite människa även om man jobbat....

Var ju på fest med jobbet i måndags, trevligt.. Men vi började nog dricka lite för tidigt, för jag fick åka hem och lägga mig vid tio typ, haha.. Men innan dess hans det med att umgås, äta lite pizza och spela lite fotboll. Är ju inte världs bäst på fotboll precis, så nu har jag ont i knät, stortån + att jag skrapat mig lite här och var.. Tur att min underbara mamma kom och hämtade mig... 


Keep me alive!!



Sååå bra=)

Människor kommer och går....

Det är många människor som kommer och går under ens liv. Vissa glömmer man ganska fort, vissa klarar man sig bra utan, vissa som stannar inom en som ett fint minne, vissa saknar man så det gör ont ibland. När man tänker tillbaka hur bra livet var när dom fanns i ens liv. Saknar ganska många som funnits i mitt liv. I dag blev jag påminnd av en jag har haft hemskt kul med och som jag har delat mycket med, ord behövs inte. Känns inte kul att denna inte mår så bra, jobbigt att inte kunna göra så mycket. Men jag finns här, dörren är alltid öppen.

Är väldigt tacksam för dom som finns i mitt liv nu, ni får mig att må bra.


Hallelujah....


Hey där....



Har fått den på huvudet.....

Dåligt med bloggandet....

Ja det har det varit.. Jobbat mycket och inte orkat.. Nu är jag hemma efter 18 timmars jobb, hrmmm. Jag är trött. Ska snart iväg och jobba igen.. Ska man sova lite då kanske?? Njae, snart..

Vill bara säga en sak; Det klagas alltid på att ungdomar inte kan uppföra sig och är stökiga.. ( Är väl klart mest äldre som klagar, kanske!?!?) Men fy fan säger jag, för en bar full med fulla kärringar och gubbar, det är det värsta folket att servera. Dom kan fan inte bete sig. Dom tror dom kan göra som dom vill och att var och en av dom är viktigast i hela världen.. Fy säger jag bara, kom på varför jag lämnade den branchen en gång i tiden...

Saknar min Bebba, knappt träffat henne på en vecka.. Men på måndag, då är det bara hon och jag.... Eller, föresten tisdag får det bli, ska ju ha avslutningsfest på jobbet (HH) på måndag, heldag tydligen. Det blir nog tusans kul=)=)

Nej fy, måste sova nu, ska upp om 6 timmar och jobba minst 14 timmar=(

I kissed a girl



Carro smittade mig=)

Mycket att göra...

Jobbat hela helgen.. Trött, även om det inte har blivit sena kvällar på jobbet. Har ju ändå inte kommit i säng i tid. Hämtade season one av Grey´s anatomy hos Fia i lördags, så det blev ju ett par avsnitt när man kom hem. Nu är man fast..  Efter jobbet igår åkte Fam. Torstensson -1 och Fam Österberg -1 och spelade minigolf, minder kul tycket jag som kom näst sist, men Fia njöt när hon tog hem det hela. Sen blev det RT en runda, och där drabbades vi av speldjävulen en stund, hahaha. Mitt i natten begav jag och Fia oss hem till mig för lite nattamat och lite Gray´s, problemet var ju bara det att vi hade sett olika mycket, så jag låg i min säng och tittade på season one och hon på soffan och tittade på season two, haha. Sen blev det en cigg ihop ibland.. Hehe, så kan man med umgås?!?!?!

Blev inget jobb idag, i störtregnet räknade dom inte med så många matgäster i beachbaren?!?! En korrekt bedömninig tror jag=) Så ikväll har jag varit på Mary Kay möte med Fia. Porvade deras make, rätt nice. Nöjd med resultatet.


Lånade hem mitt barn idag, saknade henne=) så i morgon ska vi umgås.

Idag tackar jag för att det regnar...

Jobbar man hela dagen och sen festar till det, sen ska man upp och jobba igen. Ja då får man skylla sig själv att man är lite seg i huvudet. Blev en tripp till altona igår. Det var ganska kul för att vara altona...

Var med om en lite sjuk grej igår. Hade ju inte träffat min chef på Hanöhus innan eftersom han haft semester. Igår när jag kom till jobbet blev jag lite förvånad när jag såg honom, han är helt sjukt lik Kennie, blev lite rädd där ett tag. Sen kunde jag knappt hålla mig för skratt varje gång jag så honom... Han måste tyckt att jag var lite konstig, hahaha..

Nej nu bär det av till jobbet....


RSS 2.0