Mycket i huvudet....

Känns som det är mycket just nu... Blandade känslor..

Snart åker min fiiina älskling ifrån mig, från oss, ganska länge:(  Är ju van vid att se honom nästan varje dag, så det kommer bli jobbigt att vi inte ens kommer kunna prata.. Men men, den tiden går ju fort.. (Peppar mig själv:P) Jag tycker att det är så kul för honom att han har fått denna chansen.. Han är så duktig och stark min fiiina=)=)

Sen är det ju då lite tråkiga saker som händer.. Men dom ligger så långt utanför det som jag kan påverka, så jag har bestämt mig för att inte hänga upp mig på det.. Jag kan bara göra det som är rätt för oss, i vårt liv..

Nej nu ska jag sova, ska snart upp igen..

Erik Hassle - HurtfulSå jävla bra...

Ångest...

Nu ska jag sova.. I mogron ska det gå och tränas... I mängder....
Blev lite fel, men jag menar det lika mycket för det..

Kärlek och fest...

Låg hemma i min säng med min fiiína och hade mys på hög nivå.. Det bästa som finns=) Tycker jag i alla fall... Ville inte alls gå upp.. Låg och trivdes som bäst och fick mina fniss anfall.. Kan inte hjälpa att jag gör så när jag trivs, när det liksom känns så jävla bra=) Tänker på det hela tiden, är på väg att säga det men får inte fram orden.. Vet inte riktigt varför.. Kanske för att jag är rädd att jag inte ska få orden tillbaka.. Men det gör ju inget om jag inte får det, för jag vill inte höra det om det inte är sant..Men ikväll ska jag försöka hålla inne på det, eftersom det ska förtäras alkohol.. Men jag blir ju så lätt blödig och känslig när jag är lite lullig.. Hahaha.. Och nu är det ju ett tag sen jag drack, så vi får väl se hur det går.. Nu är jag hos min Carro och ska försöka fixa så att man ser lite anständig ut i kväll=) Det är Jennies 23års fest som gäller ikväll.. Ska bli så kul att träffa henne, är ju sååååå länge sen vi sågs.. Men när de andra drar ut är det jag som blir hämtad av min fiiina SS <3...
Nej nu måste jag sätta fart med mitt hår, tar ju en stund...
Sen köööööör vi=)


Då så.....

Då vet jag var jag har dig/ er.. Tack...


Nu film med min fiiina=)

Tar det lugnt...

Ännu en sån här underbar dag.. Jag gillar såna här dagar=) Kaffe i stan, sola en stund, filmmys i soffan med min underbara SS.. Har syndat lite idag, men det skiter jag i :P Nya tag i morgon..

Jag har nog ganska svårt att säga det.. Dom där orden.. När det är första gången, sen har jag absolut inga problem med det.... Det är stort.. Eller?? Jag tror det framgick ganska tydligt utan ord.. Blev jag röd??? Haha.. Men det kommer väl, för det är så det känns.. Ska bara vänja mig vid tanken..;)


RSS 2.0