Att SAKNA...

Gott Nytt År... Kära läsare!

Jag har som vanligt lånat Sandras blogg för att skriva.... Även om det inte går att beskriva! Så jag ska ge mig på ett försök... ( Dessutom har jag precis målat mina naglar + ett öga i rosa så det går sådär )

På FREDAG, dvs om 2 dagar lämnar jag åter Bromölla för mitt älskade o underbara PARADIS! Jag har funderat fram o tilbaka, tillbaka o fram... Haft många sömnlösa nätter för att fatta detta beslut! Jag fick ett jätte bra jobb här hemma på Dalskolan i 1C o dum som jag tackade  nej för att resa 130 mil... Upp till Åre! Mitt sätt att fly från verkligheten o leva i en bubbla i några månader... Visst är det så! Att bara vara JAG o bara få vara med Emma o leva mitt liv! Där finns inget tjatt o inget tjabb!

Jag skulle önska att mina vänner följde med.... Mamma hade gärna fått komma nån gång i månaden :)

Men jag har en hyllning att ge....
Mest för att du finns o för att du gett mig ett gudbarn! Ni är båda hysteriskt mycket för mig! Jag kommerihåg det som igår, för två år sen... Du o jag o Trix satt på trappan o pratde om ALLT o som vanligt inget! Ja, Trix som så småning blev Trixi! För att vi fick veta att de va en lite flicka.... O att den lilla, men underbara tjej snart skulle ligga i mina armar är ett under! För sen hon kommer har bara du o jag gått från klarhet till klarhet; vi har aldrig tråkigt, jag tror inte vi kan ha det! Det är nog det bästa med dig! Att vi har så sjukt kul i allt vi gör.... Om det så är ostbricka eller att din kille har teamsportia strumpor, gör att jag skrattar tills jag har oooont i hela min mage! Eller som när jag kommer försent till Tilde Elsa Karlssons dop! Hur arg va du då? Eller när jag kommer hem till dej kl 7 på morgonen bara för att få ge dig frukos o framförallt en puss o på ett eller annatvis försöka visa att JAG ÄLSKAR DIG!

I kväll ska det inte gråtas, men det kommer det göra på torsdag, för att vad ska jag göra utan mina fina?
Vem ska slänga in mig i duschen 10 min innan vi ska gå o vem ska laga mat till mig o vem ska fixa alla underbara fester o vem ska lyssna på mitt tragg, vem ska jag klä ut mig med, bara för att få kasta ägg? Vem ska göra mina naglar till världens snyggaste o vem ska ut o gå med mig?
Jag kommer sakna er... Men ni vet var ni finns, eller hur? I mitt HJÄRTA, alltid!
Så ALL KÄRLEK till er...

Nu MÅSTE jag slänga mig i duschen, annars blir Jennie galen! ;)

Favoriter från i ÅR:
NI!

/ Er Fis.

God morgon..

Sista dagen på detta år.. Här sitter jag yrvaken och snörvlar..
Inser att jag har massor att göra innan kvällen.. Man borde kanske sätta igång?
Laga lite mat och städa fest fint?? Tja, så får det bli..

Man gör så gott man kan...

Nu verkar det som det har blivit lite uppstyrt i morgon iaf..
Blir tjej middag här.. 
Sen får vi väl se om det är fest någonstans vi kan joina..
Det var det bästa vi kunde göra av situationen..
Vi samlas här halv tre för att kolla av menyn=)
Plockmat blir det, så blir alla lite nöjda=)
 Jag har nyss gjort GOD hallonglass=)
Nu blir det sängen så man orkar upp och fixa i morgon..
Natti natt...

Blandat december


Julen 2008


Blandat fest december...


Nyår!?!?!?!? Flipp eller flopp????

Nu är det en dag kvar... Och det är inga planer gjorda... 
Blir det bojkott eller succé??
Blir det soffan i mysdress, eller ska man lyxa till det med att ligga i soffan festfin??
Stuvade makaroner och korv eller trerätters??
Eller ska man rent av lägga sig i sängen vid sju och dra täcket över huvudet..
Jag tror inte det blir så mycket mer klarhet i detta idag tyvärr..
Det blir väl bestämt vid fyra i morgon vad som ska hända...
Tragiskt....

Grattis Rasmus 20år=)

Ännu en paus, hmm... Men jag har bara inte orkat..
Låt se vad som hänt sen sist...
Var ju trevlig middag hos pappa i fredags.. Dom ska resa iväg den 7:e, så han slängde fram flygkatologen.. Oj oj oj, ja där blev det ju en del beställt.. En klocka, lite sprit och en luktegott.. Och lite godis till Ebba så klart ;P..
Sen den vanliga stressen när man ska göra något... Det blev bestämt att vi skulle till Malmö och casinot.. Så jag lämnar av Ebba hos Mona och kör ner och hämtar Ola, Nisse och mamma på refill.. Tobbe, Björn, Emil, Fia och Becca körde en annan bil... Men men, blev ingen vinst iaf.. Att man (jag) inte kan lära mig att sluta i tid, låg lite plus ett tag.. Men det rycktas om en liten vinst för några av oss...
Folk där nere är ju inte kloka som dom slänger runt med sina tiotusenkronersmarker och halv springer mellan borden.. Åt god mat, godare än jag ätit på länge faktiskt..
Lite trött var man allt på lördagen, fast man körde.. Men blev ändå glöggmys hos Carro på kvällen.. Mys mys.. Spelade och drack lite glögg och så.. Sen drog vi hit och sjöng singstar till halv tre.. Klagar ingen nu, så lär dom ju aldrig göra det..
Slöedag i söndags, men en middag med bästa Eve hanns det allt med=) Lite kinabuffe i Kristianstad.
Har lånat monopol till Wii av pappa, kul, om det fungerar som det ska.. Det har ju åkt fram två kvällar nu..
Nej, nu ska jag snart bort till min mamman och slänga ihop lite mat till familjen som ska samlas för min älskade Rasmus idag=)

Lyckoträff??

Idag är jag en av dom få som inte är trött efter gårdagen=) Känns skönt..
Vi var ju på middag hos fam Olsson igår, mycket trevligt att träffa alla.. Blev kvar där uppe mycket längre än jag tänkt=) Fick hjälpa Annika att koppla in hennes julklapp.. Jag är ju helt klart glad för min skrivare men när jag såg hennes blev jag allt lite avis... En all-in-one, jätte fin fotoskrivare.. Fick ha en snabb kurs i hur den fungerade..
Hände en lite rolig sak med, eller ja det kanske var ett sammanträffande.. Vi tog ju lite kort och jag säger som jag alltid gör, att det raderas inga kort på min kamera utan här finns ingen censur.. Då säger Lennart; - "Dom hamnar på Sandras blogg."  Då kan jag ju inte låta bli att tänka att fam Olsson kanske faktiskt har pratat om det runt sitt julbord.. Hahaha.. Eller så kan det ju också vara att det bara var en kommentar för att det är ganska vanligt att man bloggar nu för tiden, en ren lyckoträff alltså.. Vem vet;)
Nu ska jag in i duschen och fixa mig inför turen till pappa idag..
Ha en bra dag=)

Jul jul strålande jul...

Nej nu är det väl dax att ta tag i detta igen.. Har inte funnits ork, har känt mig tom..
Mysig julafton igår.. Vi var hemma hos fam Andersson.. Ebba fick så mycket saker.. Så hon är helt upptagen på sitt rum nu=) Själv fick jag en skrivare och en laminator och massa fotopapper och så, pengar, presentkort och en ny berlock till mitt armband.. Jag hade ju inte önskat mig något spec. Eller jo, en sak, ett sällskaps spel och det fick jag givetvis inte.. Hahaha.. Blev lite poker också, jag drog allt in lite pengar på det denna gång=).
Idag ska vi upp till fam Olsson och äta lite gott. Alla flickorna med familjer är nere så då måste man ju ses, är inte ofta dom är här alla på en gång..
Någon utgång blir det inte för min del idag, lika bra det.. Blir ändå bara att man står och trängs i köer och på dansgolvet.. Jag sparar mig till en annan gång.. Så ikväll ska jag vara hemma och försöka få lite ordning här hemma.. Jag är ganska slarvig av mig och det har inte varit högsta prio hur det ser ut här hemma nu till jul efter som vi inte har/ska vara hemma så mycket.. Men nu bara orkar jag inte mer.. Det måste fixas..
I morgon ska vi till pappa i karlshamn, han ringde nyss och berättade att vi får god kalkon där=) Han är så duktig på att laga mat=) Så det blir mys även i morgon..
Nej nu; åter till tvätten..
Ha en mysig dag=)

Stress...

Hinner inte med något tycker jag..
Hittar inte känslan, vill ha den...
Hittar inga julklappar heller, jag är ju ute i god tid som vanligt..
Noooot!!!
Får ta det sista i morgon..
Nej nu får man sova lite så man orkar med allt mys, ja det är ju det även om det blir stress..

Jobbenatt...

Nu ska det jobbas.. Ska finnas till hand att ta hand om två söta flickor i natt.. 10 veckor.. Hur gulligt=)
Så jag ska ner och köpa lite fredagsmys, sen bär det av.. Får väl se om det blir någon sömn i natt...

Står nu lite stadigare=)

Jaha, då var man någorlunda frisk då.. Det snurrar mindre i alla fall.. Så i morgon blir det jobb, först på förmiddagen och sen natten.. Ska förska hinna med lite trevligheter mellan jobben=)
Herre gud vad jag blir förrvirad och blödig när jag är sjuk.. Det var väl tur att jag inte tog tag i alla dom saker jag tänkte på igår.. Då hade jag nog haft att göra i dag :S Reda upp en del, haha... Men det lät ju bra i mitt snurr... Allt låter ju bra om man får se det från bara en sida...
Fan vad här ser ut nu, innan snurrandet hade vi ju julbak här.. Det är kvar.. Och mitt älskade duktiga barn ställde ju till det lite när hon skulle sätta glasyr på pepparkakorna.. Och i dag bara orkar jag inte.. Nej, jag skiter i det.. Får ta det i morgon..
Fick ett roligt samtal idag.. Man kan ju inte annat än älska denna människa.. Du fattas mig.. Vi bara måste ses snart...

Jag jobbar på ett litet inlägg, det kanske kommer sen.. Om jag nu kan få det att låta bra.. Är ju ganska privat, men måste få det ur mig...

Hatar att inte fatta vad som är fel...

Är väl synd att säga att man är bättre.. Har sovit hela dagen, och lär väl somna snart igen... Har lånat ut min dotter till hennes mormor i natt, så hon slipper vara hemma hos sin tråkiga mamma.. Fick skicka henne till Mona en stund med innan i dag.. Tur man har dom=) Och alla mina andra vänner för den delen.. I morgon blir det till att åka till läkaren, dom hade ingen tid till mig idag... Nej nu är jag helt slut efter att ha skrivit detta.. God natt..


Fy F*N....

Jag har fått någon konstig sjuka... Jag kan inte resa mig upp ur sängen eller ja, det räcker att jag vänder mig i sängen, fören det känns som hela jorden gungar.. Då kommer även ett hemsk illa mående kastat över mig... Jag måste alltså göra det jag absolut måste JÄTTE sakta.. Tar mig fem min att ta mig till toa=( Det är inte det minsta kul.. Funderar på att bege mig in till sjukan, måste bara hitta någon som kan köra..  Det är ju inte värt att göra det själv när allt bara snurrar... Ska samla mig lite först, kanske sova lite med...

Skak och muller....

Jag som många andra vaknade ju av jordskalvet (!?!?!) i morse.. Men jag är ju inte riktigt klar tänkt när jag är yrvaken.. Jag vaknade och tänkte; Fan vad grannen tvättar tidigt, han måste fixa sin tvättmaskin.. Hahahaha... Men här var jag den enda som vaknade, inte för att Fia och Ebba är lättväckta.. När jag sen väl var vaken så började jag tänka vad det kunde vara, lastbil tänkte jag på.. Men nej.. Bestämde mig för att kolla tidningen.. Och där stod det..
Va??? Detta var ju tydligen det starkaste jordskalvet i Sverige på 20 år.. Ganska häftigt... Med såna som inte gör skada iaf... Men visst är det konstigt att hjärnan fattar att det var något som inte brukar hända, fast man sover.. Och verkligen söker en förklaring..

Någon som fattar???

Trött.. Orkar inget..

Varför vill man alltid ångra sig när det är försent?? Eller varför tror man att man vill det??
Trodde inte det skulle kännas, men det är klart det gjorde...

Varför hänger jag upp mig?? Drömmer om det som jag måste fatta aldrig kommer bli....

Känns som jag bara glider igenom mina dagar för jag måste, jag bara väntar....
Men vad fan väntar jag på??? Är det värt att vänta på??? Tar väntan slut???
Förmodligen inte.... Någonsin...

Jag saknar så mycket......

Har så mycket jag måste ta tag i... Måste bara samla kraft att orka...

Klär i vitt..

Lugn helg..
I dag har det varit avslutning på simskolan... Stök och stim med massa folk, lite svårt att hålla reda på sin unge bland 100 andra barn.. Haha.. Men hon överlevde..
Nu sitter vi här och spelar Wii.. Carro, Lisa, Fia och jag..
Ebba kommer snart, hon ville inte sova hos sin pappa idag, så det blir i morgon i stället..
Ingen dimma denna helgen, känns skönt var länge sen det var en helt vit helg...

Någon som trodde något annat???


Läget ändras fort...

Vände ryggen till och skrev ett inlägg, vänder mig tillbaka och idolintresset har bytts ut mot djup sömn.. Hahaha.. Ja, då blir det sängen för mig med..
Vet inte riktigt vad jag tycker om Alice verison av "vinnarlåten", Kevin var bäst iaf...
God natt=)

Fredag= soffläge..

Fredag kväll och jag sitter här hemma själv, ja min älskade Ebba är ju här så klart... Det var ett tag sen.. Men jag hade inte orkat något annat idag.. Mår inte på topp om jag säger så... Ont i hela kroppen, det är ganska mycket att ha ont i;) Blir sängen tidigt, ganska direkt efter att Ebba somnat.. Men det lär ju inte ske innan Idolfinalen är slut, hon tittar med stort intresse=)
Alice Alice, vad håller hon på med??? Slakta Pinks låt på detta vis, inget bra.. Fy fy.. Även om andra låten var ganska bra så kommer hon inte i närheten av Kevin.. Vinner inte han så vet jag inte vad jag gör... Årets "vinnarlåt" var helt ok, med Kevin iaf, Alice är ju up next.. Förmodligen sjunger jag med flytande om ca en vecka, hahaha.. Sån är jag.. Vrålar högt och med inlevelse när jag kör bil=)
Nej som sagt sängen så fort som möjligt, så denna dagen kan ta slut.. Hoppas på att man mår bättre i morgon... Då blir det spel kväll, med Carro iaf.. Får väl se om någon annan joinar..
Håller tummarna på att jag slipper ligga vaken i sängen i en timme idag med innan jag somnar.. Slippa tänka på hur det hade varit OM.... OM det hade gått på ett annat vis...

Helg!!!

Jaha då var det fredag..
Skulle kört till karlshamn nu, men dom ringde från skolan och sa att Ebba inte mådde bra.. Så jag fick hämta stackaren.. Hon har ont i magen och mår lite illa... Får se om man får spendera helgen med att torka kräk.. Eller ja, hon är ju duktig så oftast hinner hon in på toa..
Får se om det blir något alkohol förtärande i morgon, mår inte så bra själv heller.. Ont i halsen, förkyld och öm i kroppen.. Så idag blir det garanterat bara hemma mys, för oss sjuklingar...

Måste se=) - The UglyTruth


Var stark!!!!

Han är tydligen här för att stanna.. Hmmm..
Ja, då är det bara att samla sig och vara beredd..
Beredd på att jag kommer att få mig en hjärtklappning då och då...
Det överlever jag väl... Blir till att hålla masken och inte frysa till is...
 Bara jag kan hålla mig där ifrån...:S

God morgon...

Sitter här med en kopp te och försöker hålla ögonen öppna... Det går så där... Har ont i halsen och huvudet.. Det är kallt och frost... Tycker det är fint att titta ut, men är inte så sugen på att ge mig ut.. Tänkte jag skulle ut och gå en runda, men tappade lusten när jag vinkade av Ebba för en stund sen.. Så jag ska vara hemma och se om det går att göra någon nytta.. Ska bort till Josse vid elva och ta en kopp kaffe och snacka lite..=)

Down..

Försöker göra något vettigt, så jag inte ska tänka så mycket..
Men jag blir sittande och stirrar på datan..
Orkar inte resa mig.. Måste...
Bädda ner sig??? Njae, inte än... Eller??

Fina fina=)










Tvärtom...

Klänningarna var inte för små, dom var på tok förstora.. Så jag ska skicka tillbaka dom fort så jag hinner få dom andra till jul.. Men snygga var dom i alla fall... Och både Carro och Fia var så fina=) Riktiga pinglor;)

Kärlek!

Sommar! O vi har tjejmys! Saknar!
J o jag... En sommardag, då vi hade tjejmys o jag kan fort se tillbaka på denna kvällen o njuta!



Kände att jag behövde låna Sandys blogg lite... För att "skriva av mig" ( som J säger! ) Både av positiva o negativa saker!

ÄNTIGEN har mina fina landat, både Pv o Fis är hemma o hur glad är jag?
Ska strax åka o träffa dem, för två månaders update! Vi ska mysa heeeeela kvällen + att jag tagit ledig tors + fred för att kunna vara med dem! Jag har längtat... Som jag längtat!

Dödstrött är jag... Mitt jobb tar sjukt mycket av min positiva energi! Energi som jag behöver till så mycket annat i mitt liv... Att vara människa är ett exempel! Fast sen älskar jag mina barn o ska börja plugga till lärare till hösten! Alltså kan jag kryssa en sak på min " göra list" o det får mig att må bra! :)

Glad att allt är som vanligt igen..... att du kommer in o gör mig så lycklig som du gjorde en heeel sommar! Mys!

Eve, varför är du så snygg i ditt hår? Jag VILL ha det.... :)

O ja, du är världens bästa o, ja... jag tycker så mycket om dig... O,ja... kanske för mycket! För det finns ju inte... Inte i min värld! Önskar du va ful, tjock o äcklig o dum o ego o inte visste hur jag vill ha det.... Tyvärr är du precis tvärtom; du har allt o du vet precis hur jag vill ha det! Knäppt? Kan tyckas... Men det krävs mer! Det krävs att man kan lita på varandra till 100 %... Precis vad det krävs!

NU: Mat, Carro med fina kläningar o sen mys med mina love of life! Yej!

GIRLS: I löv....  / Fia

Hur kan han göra så här med mig?????

Jag har nyss varit på apoteket här i bromölla.. Satt där nere och tänkte att jag skulle hem och skriva av mig min ilska över att dom är så jävla tröga och långsamma där nere... Så när jag äntligen efter 20 minuters väntan, trotts att det bara är två nummer före, kommer ut och sätter mig i min bil då önskar jag att det tagit en liten stund till...
När jag ska köra ut från parkeringen ser jag bilen på avstånd.. Klumpen i magen kommer och jag fryser till is... Varför i helvete då????????????? Vi möts, men tror inte att han ser mig denna gången heller... Hjärtat slår i hundranitio... Jävla människa, varför får du mig att må så här???? Jag skakar ju fan fortfarande.... Kan man inte bara stänga av??? Jag tror ju att jag gör det, men sen ser jag honom och så glömmer jag att jag har gjort det... FAAAAAAN!!!!!

Uppe och ska så förbli...

Ja, så är det.. Det blir inte tillbaka till sängen idag.. Nu ska jag vara uppe.. Annars kommer jag inte i säng ikväll heller, går inte att hålla på så här..
Så snart blir det en upp piggande dusch, sen ska här fixas och mysas till här hemma.. Måste köra upp och lämna min lönelapp med, så att det blir lite pengar innan jul.. 
Idag kommer våra klänningar från asos=) Längtat så.. Jag kommer förmodligen inte i dom, men då har man ju något att sträva efter;) Ja, det är bra att ha en morot... Jag har en hel del sådana faktiskt.. Hehe..
Korten blev lagda igår.. Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. Det är synd att det är som det är.. Men det är ju jag som har "valt" det, så jag vet inte riktigt om jag kan klaga.. Men jag tycker att det är SÅ synd att det inte kunde vara annorlunda, att jag inte hade kunnat känna annorlunda. Har försökt, men det går inte... Jag får leva med det.. Själv, får jag leva med det.. Jag hoppas i alla fall att han hittar det han söker.. Jag är inte kapabel till det nu...

Lägg upp korten...

Jag förstår inte riktigt varför jag bryr mig... Vill jag att han ska vara där när jag vill, utan att behöva vara där när han vill??? Det blir ju inget bra med oss, finns ingen tillit.. Kommer nog aldrig att vara det igen.. Det har jag ju kommit till freds med.. Men jag är där och fiskar hela tiden.. Om han bara kunde vara ärlig och lägga korten på bordet.. Det är nog för att han inte gör det som jag testar var gränsen går... Det hade varit lättare om han bara sagt som det var... Då hade jag vetat att han var en ganska ärlig en ändå...

Typiskt...

Går det bra för mig?
Jo jag gick ju upp med Ebba i morse, men sen la jag mig på soffan och tittade på tv en liten stund.. Ja jag tänkte att jag bara skulle ligga där en liten stund, men jag vaknade där en kvart innan Ebba skulle komma från skolan.. Halv ett alltså.. Det var ju inte riktigt meningen.. Då blev det alltså inte så mycket gjort på förmiddagen idag heller..
Blir nog lite pepparkaksbak i dag iaf...

Mitt i natten....

Det är farligt att bli van vid sovmornar.. Idag sov jag till tolv, inte så smart.. Nu är jag ju pigg, när jag måste sova..
Har stått på min Wiifit nu i en och en halv timme, så trött i kroppen är jag ju, men inte i ögonen..
Men det är bara att lägga sig i sängen och försöka för i morgon måste jag upp och skicka Ebba till skolan..
Sen ska jag städa.. Igen.. Det tar ju aldrig slut.. inte för att det tar så lång tid att få i ordning men det är ju tråkigt ändå.. För att inte tala om den eviga tvätthögen, vi är ju två här som tar nya kläder varje dag och lägger det andra i tvätten, även om det inte behövs... Så det tvättas alltid tycker jag...
Nu har jag bestämt vad mig älskade dotter ska få och önska sig i julklapp=) (Ja hon ville faktiskt det själv, hon var ju inte svår övertalad när jag la fram iden precis) Det blir en "Make over" på hennes rum, med nya möbler och nya tapeter och så=) En loftsäng ska hon allt få min lilla prinsessa=) Hon är ganska nöjd med det...
Nej f*n, nu måste jag sova... NATTI=)

Va fan....

Jaha... Söndag... Igen...
Jag är trött som vanligt.. Blev ju Altona i fredags..
Slappa på dagen igår för att senare åka på julfest på jobb 1 och vidare där ifrån till jobb 2.. Var hemma halv fyra i natt..
Så idag är det inte på topp... Tur att man har sov morgon i morgon=) Ska vill Eve en runda och mysa ikväll...

Du betyder så mycket....

-"För mig är hon hel, fast hon är halv..."
Jag älskar dig så mycket min bror...

I love my girls=)

Nu ska jag hoppa in duschen och fixa till mig lite innan girlsen kommer=) Blir spelkväll (så klart)... Nice..
Blir nog inget ut för mig idag.. Jag, Carro och Eve? stannar här och rockar vidare=)

Varför blir jag sån här?????

Så idag kom den där dagen.. Dagen då jag såg honom...
Den jag hade hoppats skulle kommit tidigare, så hade det varit över..
Hade ju nästan glömt.
Jag är glad att han satt i en bil och förhoppningsvis inte såg mig..
Blev helt stel och fick en likadan klump i magen som innan..
Jag kan inte fatta varför!!!! Var jag kär???? Nej väl???
Det kan jag väl inte varit...
Jag vill att han ska flytta nu!!!! Kanske...
Jag ska ju ändå inte ha något med honom att göra...
Ja så har jag ju sagt och bestämt... Det går inte att ändra på...

Några av mina lovisar=)





Besatt...

Sjukt trött.. Spelade med Fia till ett i natt, sen upp och jobba idag.. Inget bra.. Nu är jag riktigt trött, men får jag sova tidigt?? NEJ.. Eller ja, haha, jag kan ju men Fia och Malin är här så det blir ju så klart lite spel..
Men inte så länge idag.. Måste ta igen lite sömn..
Som sagt dåligt engagemang just nu...

Skulle lägga in lite bilder på mina lovisar, men det går inte så bra=(

Dåligt...

Dåligt engagemang från min sida just nu..
Men jag har ju ett Wii som tar mycket av min och min dotters tid just nu.. Så jävla kul=)
Man får ju prioritera, haha.. Men det kommer snart en lite längre uppdatering..


RSS 2.0