Grattis Rasmus 20år=)

Ännu en paus, hmm... Men jag har bara inte orkat..
Låt se vad som hänt sen sist...
Var ju trevlig middag hos pappa i fredags.. Dom ska resa iväg den 7:e, så han slängde fram flygkatologen.. Oj oj oj, ja där blev det ju en del beställt.. En klocka, lite sprit och en luktegott.. Och lite godis till Ebba så klart ;P..
Sen den vanliga stressen när man ska göra något... Det blev bestämt att vi skulle till Malmö och casinot.. Så jag lämnar av Ebba hos Mona och kör ner och hämtar Ola, Nisse och mamma på refill.. Tobbe, Björn, Emil, Fia och Becca körde en annan bil... Men men, blev ingen vinst iaf.. Att man (jag) inte kan lära mig att sluta i tid, låg lite plus ett tag.. Men det rycktas om en liten vinst för några av oss...
Folk där nere är ju inte kloka som dom slänger runt med sina tiotusenkronersmarker och halv springer mellan borden.. Åt god mat, godare än jag ätit på länge faktiskt..
Lite trött var man allt på lördagen, fast man körde.. Men blev ändå glöggmys hos Carro på kvällen.. Mys mys.. Spelade och drack lite glögg och så.. Sen drog vi hit och sjöng singstar till halv tre.. Klagar ingen nu, så lär dom ju aldrig göra det..
Slöedag i söndags, men en middag med bästa Eve hanns det allt med=) Lite kinabuffe i Kristianstad.
Har lånat monopol till Wii av pappa, kul, om det fungerar som det ska.. Det har ju åkt fram två kvällar nu..
Nej, nu ska jag snart bort till min mamman och slänga ihop lite mat till familjen som ska samlas för min älskade Rasmus idag=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0