Whiskey Lullaby...


Så braaa...

Onsdag...

Dålig uppdatering.. Haft mycket att göra..
Igår var vi på "Bygget", trevligt ställe=)
Så vilda girlsen var, hahaha...
Det är mycket jobb nu och det är skönt, att inte behöva tänka så mycket..
Men idag känns det lite bättre, efter en del ändringar=)
Nej nu sängen, lååång dag på jobbet i morgon...
Godnatt...


......

Det gör ont i hela mig... Jag vill hem!!!!!!!

Pink...

Nu blir det en stunds lugn innan man ska till jobbet.. Har städat och tvättat lite.. Fixat biljetter till PINK=) Försökt fixa så att Carro som ska hämta ut dom får pengar.. Pratade med min Ebbi innan och när vi la på kom det en tår.. Saknar henne så.. Ett himla tjat om att jag saknar, jag vet.. Men jag gör ju det massor hela tiden..


Längtan...

Fia och Emma jobbar.. Jag ligger i sängen och blundar.. Och tänker att jag ligger i MIN säng.. Jag vill skicka ett gäng sms och fråga om vi ska ses.. Öppnar ögonen och inser att jag inte är hemma.. Just nu vill jag vara hemma.. Kramas med min Ebbi, ta en mys fika och prata med Eve, se en film med SS och mysa, köra en mys kväll med Carro och Jennie, sitta hemma med mammi.. Jag längtar efter det... Det känns så långt borta.. Jag räknar ner dagarna.. Kollar om det går att boka om biljetten hem.. Nej jag ska inte, jag måste stå ut.. Jag bara måste.. Försöka njuta av detta, så gott det går.. Tur att det blir jobb hela veckan så man får tänka på något annat...

Dippan!!

Förfesten igår blev här.. Ett gäng goa tjejer som lekte "sanning och konsekvens" och "jag har aldrig".. Sen blev det "Dippan" som Fia pratat så mycket om.. Ja vad ska man säga?? Det var väl ett helt okej ställe.. Men det var stor brist på snygga killar i alla fall.. Eller är det bara jag som inte letar?? Kanske.. Gott om stekare var det i alla fall.. Jag och Fia åkte hem och la oss vid halv två, då kändes det som jag hade fått nog för kvällen.. Och Fia hade helt klart fått nog, hahaha..
 Nej nu ska jag äta lite frukost, sen ska jag städa lite...

Skynda skynda=)

Nu var det tydligen bråttom enligt Emma.. Det vankas förfest.. Jag undrar var, haha.. Hmm.. Ja då är det väl bara att slänga sig i duschen nu då.. Klackarna i taket :P Kommer förmodligen må som en prinsessa i morgon.. Not!!! Tur man jobbar kväll...
Hej på dig!!!=)


Skidåkning.. Eller???



Ja så långt kom jag iaf.. Pjäxorna kom på och jag tog mig ut.. Ja just det, ena skidan kom på med.. Längre kom jag inte.. Haha.. Fick låna Emmas skidor, och pjäxorna var lite små så jag fick grym kramp i fötterna=( Nej det blir till att hyra ett kit och ge sig ut i barnbacken en dag :P Någon brunch blev det inte heller.. Vi åkte och shoppade lite i stället :S.. Jaja, det finns stålar.. Eller?? Nu blir det soffan en stund innan vi ska titta lite på flaskan=)

God morgon=)

Ameeeen.. Varför kan jag inte sova?? Igår vaknade jag halv sju och idag kvart över sju.. Och idag är jag ledig.. Typiskt..
Jag har kommit på att jag har ett ganska stort problem här uppe.. Jag mår nämligen inte så bra när jag på jobbet för att det ligger så högt=( Inget kul, jag blir helt yr och får sååå ont i huvudet... Får väl se om det blir bättre efter några dagar, men det var inte så spännande igår kan jag säga.. Ja som sagt jobbade jag igår, det var helt okej, om man bortser från att jag inte mådde så bra.. Men det var knappt något att göra, så det var mycket bara stå och hänga.. Men i morgon blir det andra bullar, då kommer stockholmarna... Så det är en vecka med massor att gör framför oss, och jag jobbar hela veckan.. Ska se om jag ska ta något dubbelpass med någon dag när jag och Fia har olika pass..
Nej nu får man väl gå upp då och se om man kan göra något.. Emma och Fia sover, men dom ska ändå ut i backen när dom går upp.. Jag har bestämt att jag hoppar det idag:S Jag vill inte slänga mig efter dom i backen, efter infon att dom åker dom svarta backarna.. Så jag håller mig nere i stugan på förmiddagen och möter upp dom på jobbet vid tolv för brunch=)

Saknade min Ebbi jätte mycket igår när jag skulle sova.. Så det var tur att jag hade datorn med mig, där har jag massa kort på henne juh=)
 


Lite bilder=)


Underbara Bamse=)

Jobbet..

Utsikten från vårt rum.. Lägg märke till insnöade pärlan.. Hehe..

Morgonpromenad med Bamse och Humpe=)

Fia och Emma=)

God morgon...

Så där nu fungerar mitt bredband..=)
Idag snöar det ganska mycket här.. Jag vaknade vid halv sju i morse men tvingade mig att somna om en stund.. Nu ska vi snart åka till jobbet.. Vi får väl se vad som händer ikväll..


Backen vid jobbet...

Saknar er där hemma...

Dag 1

Nu är man uppe i åre, så fint är det här.. Har varit en vända i backen och åkt lite pulka.. Tråkigt nog har jag kommit på att jag har helt fel skor med mig, dom är hala som fan så jag kan inte gå i dom:(. Och så är jag sur för att mitt mobilabredband tydligen inte vill fungera.. Och så saknar jag redan dom där hemma.. Men annars är allt kanon;-) Jag och Fis är hundvakt och ligger i soffan och tittar på tv.. Så ikväll är det lugnt och skönt.. Sen är det åter till kollektivet:).. Jobb i morgon så nu sängen..

Arlanda

Just nu sitter jag och Fis på arlanda och fikar:) Storstan= kändis.. Sprang på Jakob Eklund, tog en liten pratstund.. Han ville vi skulle hänga med hem på middag, men va fan vi ska ju snart vidare:).. Haha..Tänkte jag skulle tagit en bild, men som ni kanske kommer ihåg så är ju min kamera stulen:( Nej nu är det dax att gå till gaten.. Hörs snart:) Puss

Jag vill inte vänta!!!!

Just nu vill jag bara gråta för att jag ska åka.. Känns verkligen inte okej att åka just nu.. Ebbi, Eve, Carro, Jennie, SS, mamma... Jag vill inte åka ifrån er... Jag vill bara inte.. Jag kommer ju bara längta hem.. Men får ju hoppas att det händer massor med sjukt bra saker där uppe så tiden går fort, men att man får ut något av det med.. Jag kommer att få det bra, jag tror inget annat.. Men just nu är det tungt.. Jävligt tungt.. Jag har ju i alla fall något att se fram emot när jag kommer hem..
Nej nu blir det sängen, vända och vrida på mig... Halva natten känns det som...

Spelkväll..

Ikväll har det spelats Wii=) Carro, Fia och Malin har varit här.. Fick även killbesök av Krille och Totte en sväng.. Jag blev så arg när det inte gick som jag ville att jag gick in och städade Ebbis rum i stället, haha.. Jaja, nu slipper jag det i morgon.. Har haft värsta städrycket idag.. Skönt.. Nej nu ska det sovas... I morgon ska vi på scouting, lite får man vill göra, det är ju faktiskt sportlov..

SS, vi satsar på torsdag, det tycker jag låter bra=)

Mysssssssss!!

Det blev ingen träning.. Hmm.. Men det blev myspromenad med kära SS=) Ebbi fick en hälsning av honom och nu är hon duktigt nyfiken på vem denne SS är.. Hon tyckte att han allt kunde komma och vara med på vårt filmmys och är helt i extas för att han har en hund.. Hon ville till och med att han skulle skicka en bild på hunden.. Men mötet får vänta lite, han var upptagen med annat i kväll.. Men jag saknar honom nu när jag sitter i min soffa..

Måndag, igen!!!

Jaha, då var det ny vecka igen.. Ebbi har lov.. Så idag har vi varit i tianshallen på "hopp och lek".. Onödigt, flickorna hoppade i ett torn, sen sprang dom runt och lekte med annat.. Kunde lika väl varit hemma och lekt:P Men men.. Jag fick en stund med Evelove i alla fall :D.. Nu är Ebbi hos Amanda och leker, jag tänkte jag ska ta mig ner och träna lite.. Ska bara vänta på Bjuve först, som ska hämta lite av sina saker här.. Om han nu får tummarna ur vill säga.. Sen blir det filmmys med Ebbi och Amanda ikväll..
Nu är det inte många dagar tills jag beger mig till Åre.. Nervös??? LITE!!! Har ju aldrig varit borta så länge ju.. Kommer sakna så sjukt många här hemma... Men tre veckor går fort.. Hoppas jag i alla fall.. Men jag får inte glömma att njuta lite med.. Det ska inte glömas..

God kväll...

Idag har jag varit och jobbat på skolan.. Det var jätte kul, jag hoppas jag får komma tillbaka=)
Sen gick jag hem och fick städrycket.. Det är ju inte helt fel att få, nu är det rent här i alla fall..
Meningen var att jag skulle träna lite idag med, men jag tänkte ta en powernap innan.. Den varade i tre timmar, så det blev ingen träning.. Får ta igen det i morgon...:P
Ikväll har det varit filmmys med bästa Carro.. Såg "Seven pounds", igen.. Den är ju bara sååå bra=)
Nej nu är det väl dax att sova igen, haha..

Snö=)

Ja det är ju lika bra att jag vänjer mig vid det, lär ju inte se så mycket annat under mina tre veckor i ÅRE=) Myss.. Idag har jag varit och fixat lite inför resan, mitt mobila bredband kom igår.. För datan går ju inte att vara utan :S då är man ju halv.. Typ..
Träning har jag med hunnit med.. Att jag sen har ätit pizza idag behöver vi ju inte prata om.. Eller hur?? ;) Känns riktigt bra med träningen.. Det har blivit träning alla vardagar sen jag köpte kortet.. Det är sååå skönt att köra ner där och trötta ut sig lite.. Är ju inte så att det händer överdrivet mycket i mitt liv just nu.. I morgon får det bli träning på förmiddagen tror jag, sen får vi väl se om det blir en promenad på kvällen, om det inte är för slaskit ute.. Ja vi får väl se..
Nej nu ska jag se om ungarna fortfarande åker pulka där ute.. Ja det kanske man skulle göra  i morgon kväll.. Om det finns intresse för det... Hahaha.. Knappast...

Beyoncé - Halo



Sååååå bra......

Saknar...

Det känns i hela min kropp att det var ett tag sen jag sov bredvid en karl..  Saknar någon att prata en stund med innan man somnar.. Saknar en arm runt mig och någon som andas varmt i min nacke.. Någon att snusa lite på när man vaknar till mitt i natten.. Någon att vila ögonen lite på när man nyss vaknat..
Tycker allt att det är dax för en övernattning snart SS;) Håller du inte med??

Annars får jag väl nöja mig med att ha Fia som sängkamrat i nästan tre veckor... Inte riktigt samma sak, men inte heller helt fel=)


Min tand är lös, den är jätte lös....=)

Min lilla Ebbi har undrat ett tag nu varför hon inte har fått några lösa tänder.. Det är ju så många som tappat i skolan.. Men inte hon.. Men nu är det hennes tur och det med besked=) Hon har inte mindre än tre lösa tänder nu som upptäcktes nu när vi borstade tänderna=) Min stora tös.. Så nu innan hon gick och la sig var det himla viktigt att ringa pappa, mormor och morfar och farmor och berätta denna fantastiska nyhet.. Jag undrar om hon kommer somna nu eller om hon kommer ligga och vicka på dessa tänder tills dom trillar ut=) Min lilla skatt...

Ebbimyssugen...

Jag som hade sett fram emot att Ebba skulle komma hem från skolan nu.. Har haft en tråååk förmiddag, så jag hade hoppats på att vi skulle göra något nu.. Men nej, hon skulle iväg och leka nu.. Hmmm, den ungen tänker inte alls på sin uttråkade mamma:P Nej då får man väl se om det är någon annan som är sugen på att umgås lite så här en måndageftermiddag...=) Och någon träning blev det inte nu på förmiddagen heller, så det får bli att lämna Ebbi hos mamma en timme i kväll.. Eller ska man kanske köra ner där nu i stället??

Söndag...

Det blev utgång igår ändå, fast jag tvekade in i det längsta.. Men det var ju tur jag gick ut, fy vad kul det var=) Trevliga människor dom där staborna..
Så dag en idag har spenderats i soffan, med datan och lite film..
Nu ska jag ta en låååång varm dusch, sen måste jag köra och köpa cigg.. Eller kanske skiter i det, så får jag stå ut till i morgon..

Trött...

Lördag morgon, eller ja vad man nu ska kalla det.. Är så trött, och så ska man orka ut i kväll.. Jaja, får väl hoppas att man piggnar till under dagen... Just nu hoppas jag på sällskap under min skogspromenad.. Hade varit mys=)
Ebba har sovit hos en kompis i natt, så det blev en lugn hemma kväll på soffan för mig, kände inte riktigt att jag kunde ge mig ut om hon nu skulle haft hemlängtan.. Men det gick bra.. Så det blir väl till att hämta henne snart...

Nästan...

Det blev filmmys, lite wii, prat i timmar och nästan somna i en varm famn.. Inte så illa=)
Han är ju bara för söt, den där SS...=)

Jo men visst....

I kväll vill jag ha middagen klar lite över fyra, ta en promenad med vovven i skogen, mysa i soffan till en film,
 prata i timmar och sen somna i en varm famn...
Jo så kommer det förmodligen bli... Eller vad säger du SS??
Aaaahh jag går och sover lite till....

Vi kör på en till...



Tro
Jag vill känna tro
Jag vill känna morgondagen nalkas här i lugn och ro
I en vintervärld, finns det någon tro?
Jag vill känna önskan om en tid så ljus som friheten
Känna tro igen


Drömmarna vi har känns som bleka höstar
Där har sommaren redan regnat bort
Det spelar ingen roll hur vi gråter våra tårar
Svaren är en viskning i en värld långt bort


Tro
Jag vill känna tro
Jag vill känna morgondagen nalkas här i lugn och ro
I en vintervärld, finns det någon tro?
Jag vill känna önskan om en tid så ljus som friheten
Känna tro igen


Att vilja men inte känna är nog så svårt
Att se men inte höra
Du vände dig bort
Du sa: Inget här är givet, för sådant är livet
I mina ord finns ingen önskan eller någon lust och längtan


Tro
Jag vill känna tro
Jag vill känna morgondagen nalkas här i lugn och ro
I en vintervärld, finns det någon tro?
Jag vill känna önskan om en tid så ljus som friheten
Känna tro igen


Na, na, na...


Tro
Jag vill känna tro
Jag vill känna morgondagen nalkas här i lugn och ro
I en vintervärld, finns det någon tro?
Jag vill känna önskan om en tid så ljus som friheten
Känna tro igen


Kom änglar



Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna


O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån


Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is


Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten


Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is


Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans


Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is


Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is


Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...


Suget sitter kvar=)

Blev en morgon runda på gymmet i dag med.. Snabb promenad i en timme.. Har lite träningsvärk i benen sen igår, så det var skönt.. Trodde att Eve skulle med ner vid två så jag körde ingen styrka, men hon jobbar ju.. Så jag tror jag nöjer mig med den promenaden idag.. Köra lite hårdare i morgon i stället..
Nu ska Ebbi till lekkockarna... Sen ska jag hem och boka min flygresa, hög tid känns det som.. =)

Tillbaka....

Så nu är datorn hemma igen, den har varit hos mamma.. Fick ju se till att det fanns lite musik på festen i lördags:P

I dag skulle vi in till Andys och leka.. Jag, Josse och Sophie packade in vår barn i bilarna och körde.. När vi kom fram så vad det stängt=(  Kom ju på då att dom inte har öppet på måndagar.. Besvikelsen... Men det blev ju bra ändå, vi åkte hem till Josse och fikade istället.. Det gick ju lika bra att leka där tydligen=) Och vi fick dricka kaffe och tragga lite skit, så vi var ju nöjda.. Sen Åkte jag ner med Ebba och Amanda för dom skulle ta hål i öronen.. Ebba hade ju bara i ett, men idag vågade hon.. Såååå duktig.. Men Amanda vågade inte, babysteps..
Sen lämnade jag Ebba hos Tilda så jag kunde åka och träna.. Det var så skönt.. I morgon blir det morgon pass, i lugn och ro när Ebba är i skolan..

Den 20e februari åker jag till ÅRE=) Ska allt jobba lite där, finns ju inte överdrivet mycket jobb här hemma just nu.. Så då får man åka upp till Fia och jobba lite.. Ska jobba i minst två veckor plus att det blir någon dag ledigt också.. Så som planerna ser ut just nu så kommer jag hem den 11e mars.. Sååå länge utan Ebba :S Men jag vet att hon får det bra här hemma med sin pappa och Sandra.. Sen ska hon ju vara lite hos mormor och Mona också..

Finns ju en del till jag inte vill åka ifrån, men det är ju inte en livstid.. Och vi kommer ju att höras varje dag=)

RSS 2.0