...

Hade velat att du var här nu så jag kunde få hålla om dig lite och du fick vara liten en stund.. Även om du kanske inte funkar så.. Men du finns i mina tankar i alla fall..<3

God morgon...

Oj, det var tufft att komma upp nu på morgonen.. Känns ju som det var ännu tidigare än vanligt.. Men uppe är jag.. Nu ska det städas en stund, det behövs.. Sen ska jag träffa Eve=) Hoppas vädret blir bättre så man kan ut och gå..
Tjing så länge..

Lättnad...

Känns skönt att en del saker löste sig idag... För tillfället i alla fall...

Söndag...

Jag är mätt... Fy vad jag är mätt.. Orkar inte röra mig från soffan.. Har mys med Eve=) Ätit god kinamat och nu snackas det om glass med hjortronsylt.. Jag undrar om det får plats??? Kanske borde vänta en stund till.. Haha.. Tur att man hat varit ute och gått idag, annars hade ångesten varit större..
Ebbi kommer snart hem, så där lagom till att hon ska gå och sova.. Blir inte så populärt, men så är det..
I kväll blir det film, tänkte jag skulle titta lite på vin Diesel, om allt går som jag vill.. Och det får vi hoppas..
I morgon väntar träning och städning, yeeeh.. Träning är väl okej, men städningen hade jag klarat mig utan..
Nej hur var det nu, orkade jag lite glass??? Jaaadaa=)
Tjing=)

En tanke...

Det känns svårt att hålla tillbaka när man bara vill ha mer.. Är ju inte alltid det går så bra... Blir man någonsin nöjd???

Earth hour!!!

Har nu landat i soffan efter en underbar dag=)
Först en tur på stan med SS, sen hem för en stunds mys=) Och det är ju aldrig fel, gillar mys med SS;)
Sen en snabb runda hem till min Eve, som fick komma hem med Max i dag.. Dom har legat på sjukhuset för stackars lilla Max har inte varit bra.. Lilla solstrålen, stackars liten.. Hoppas han blir helt bra snart..
Saknade min Carro, så jag var tvungen att åka upp till henne en stund.. Så där campade jag i soffan ett par timmar medans hon fixade sig för kvällens fest.. Lite sugen blev jag allt, men ikväll var det helt uteslutet att hänga på.. Det hade gått riktigt illa tror jag.. Håller mig långt där ifrån, klarar inte av människan och den dramatiken som följer... Nej fy!!! 
Så ja här sitter jag, i min soffa... Hade varit trevligt med lite sällskap, men överlever förmodligen ändå.. Funderar på att träna lite, så här en lördag kväll.. Men förmodligen stannar det vid det, att fundera.. Haha.. 
Just det, nu var det dax att släcka allt här hemma... Tur att man har batteri på datorn då:P Hahaha..

Babbel....

Jag var så säker... Gjorde upp planer i mitt huvud.. Till viss del är jag fortfarande säker, jag är säker på var jag står.. På vad jag vill.. Idag är en sån dag, och jag vet ju varför.. Det är bara meningen att jag ska vara nere.. Det går över, men just nu tänker ja för mycket.. Fokuserar på fel saker, ser allt från fel håll.. Det kryper i min kropp.. Saknar.. Så nära men så långt borta.. Jag antar att det är upp till mig, men jag blir så jävla feg.. Finns så mycket jag vill säga och göra, men var drar man gränsen??
Nej jag slutar här, fattar inte riktigt vad jag själv skriver nu.. Då är det bäst att sätta punkt..

God natt...


En vecka till har gått...

Jaha, då var denna helgen slut..
I fredags var det mys=) Me like.. Men jag saknar honom idag... :P
Igår blev det film, men jag var så trött att jag höll på att somna.. Så det blev sängen tidigt i stället..
Nej har inget vettigt att säga, så kanske skulle låtit bli att skriva.. Nej nu ska jag göra pannkakor till Ebbi=)


Tisdag..

Oj vad jag drömt massa konstigt inatt.. Hmmm, vaknade helt förvirrad och kallsvettig.. Det kan man kalla mardröm, hahaha..
Fick finbesök här igår kväll=) SS och vovven är alltid välkomna=) Skulle ju bli gaddning, ( inte på mig), men det gick inte riktigt enligt planerna.. Får studera det en annan dag..
Nu sitter jag och väntar på min Eve, blir en mys dag idag med=) Men först ska vi ut på promenad...

Måndag..

Idag har det varit en heldag med Evelove=) Mycket snack och mys.. Välbehövligt kan jag säga.. Man måste få ventilera, visst är det så.. Hahaha..
Ska snart ner och träna, ska bli så skönt.. Har haft ett par dagars uppehåll eftersom jag inte känt mig så bra, men nu drar jag igång igen.. Så Ebbi får vara hos sin mormor en stund.. Men det är hon ju gärna=)










Efter dagar av tystnad...

.. kommer här ett råd;
Håll fast vid dina vänner, du lär behöva dom, mycket....
Detta gäller ju allmänt, men det är till en speciell person.. Jag lider med dig.... Eller??? Ja jag tror det...

Har inte så mycket mer att tillägga just nu tror jag.. Inte här, som jag sagt innan.. Det går inte..

Tack för en mys kväll igår SS=)
Tack för mys i förmiddags Eve=)
Tack för biomys i fredags Carro=)
I love you all=)


OMG!!!

Hahahahahahahaha.. Tisdagarna lär bli underhållande framöver.. Att se sju tjejer spela handboll framkallade en del skratt.. Alla, eller ingen ville ha bollen.. När det var en kvart kvar tyckte Ebba det var roligare att fixa till en lugg a la 80´s, hon fixade till en riktig fluff.. Hahaha.. Var det tre steg men fick ta med bollen?? En, två, tre... Tvärstop... Och sen titta sig omkring och, tja, kasta på mål, fast man var tio meter ifrån.. Eller kan man göra som Ebba, peka var på målet det finns en lucka att kasta på, istället för att be om bollen och kasta själv.. Inte lätt att hitta en lucka när målet är en plint, som vaktas av hela det andra laget.. Ja, som sagt, mycket skratt blev det...

Just nu väntar jag på att klockan ska gå, så att jag kan få gå och lägga mig.. I morgon när jag skickat Ebba till skolan så ska jag ut och gå en fet runda.. Och sen blir det ner och träna lite tror jag allt.. Så kan man ju känna att man gjort lite nytta...


Kan inte tiden bara gå?? Fort.. Tills allt känns bra.. Två tre månader fram hade varit bra.. Då är det ganska mycket som har ordnat sig tror jag... Hoppas jag...

Sporttjejen=)

Tidig träning idag med.. Så skönt.. Var helt slut i benen när jag kom hem.. Har fått lite gjort idag iaf.. Handlat och fixat.. Ebba är i väg och leker, men jag ska snart hämta henne.. Vi ska köra och köpa inneskor.. Ebba ska börja spela handboll idag=) Så nu ska jag spendera mina tisdagar i tianshallen och vara handbollsmamma...=)

Längtar, saknar, fattas...


...

Måndag igen, vardag.. Har varit och tränat, så skönt det var.. Nu blir det en promenad med min Eve.. Sen blir det städ och en massa samtal..

....

Just för tillfället har jag inte så mycket att säga.. Inte här i alla fall.. Tillbaka hemma och in i bubblan igen, och luften där håller på att ta slut.. Har mycket som jag måste ta tag i i morgon.. Måste göra ganska mycket för att det ska kännas bättre.. För att jag ska kunna luta mig tillbaka och känna mig lugn.. Just nu är det kaos, på många plan.. Men farmför allt, måste jag hitta mig ett jobb.. MÅSTE.. Det är en av sakerna jag måste ta tag i.. Men var letar man när det inte finns några?? Någon som vet??

Hemma igen..

Kom hem igår.. Så Skönt.. Mys med Ebbi och SS var det bästa på länge kan jag säga.. Och vovven får jag ju inte glömma=) Idag har jag haft mys med Eve=) Och i morgon blir det mys med Carro=) Mycket mys=)=) Jag gillar det.. Men nu är det Fia jag saknar.. Så klart.. Aldrig får man vara riktigt nöjd.. Haha..

Du finns i mina tankar hela tiden.. Jag önskar det var något jag kunde göra för dig.. Men jag tror och hoppas att du säger om jag kan göra något.. Men jag finns här.. Alltid..

Söndag..

Söndag och ledig.. Inte jätte kul eftersom alla andra jobbar.. Men men, ska väl komma på något att göra...
Nu är det bara några dagar till sen är jag hemma.. Hemma hos mina fiiiiina..  Bara två dagar jobb till..
I fredags var vi ute=) Förfesten var hos coverbandet "två backar läsk", trevliga, eller roliga killar det där.. Sen bar det av till "Bygget".. Så jävla kul hade jag=)
Nej nu ska jag hänga tvätt...

RSS 2.0