Jag är fast..

Jag är helt fast i mitt Wii.. Så jävla kul=) Satt uppe till fyra i natt.. Hmmm.. Blev en timmes träning med Wiifit idag.. I love it=)
Nu har jag då lite bråttom, ska köra in till mammas glöggafon om ca en halv timme och jag är ju inte riktigt klar om man säger så, haha.. Längtar efter mina kära tjejer=) Saknar älsklings Eve med..
Tjiing..

God morgon=)

Idag har jag lite att stå i.. Så jag drar i gång direkt med en tur till mamma i Sölvesborg..


Min älskade mamma=)

Lusselelle lusselelle....

Haft ännu en mys dag med Eve och hennes barn.. Vad jag älskar det=)
Skulle varit barnledig från idag till på måndag, men nu ska Ebba vara hos mig i natt ändå.. Hennes pappa ska på hockey.. Han är ju knappt sportnörd;) Men det är ju hans älskade brynäs som spelar..
Så nu blir det lussekattsbak i kväll=) Det gillar hon min pärla..
Skulle ju fått mitt Wii idag, men det blir i morgon i stället.. I dag har jag köpt Guitar Hero på Maxi, fynd 299:- det är billigt med gitarren.. Det kommer Carro gilla.. Eller?? ;) Sen har jag beställt lite fler spel, älskar Mario spelen.. Dom kommer i morgon, så  jag vill förmodligen inte åka och jobba i morgon kväll, men jag måste ju.. Barn på nytt=)

Längtar=)

Var ju egentligen dessa jag letade efter <3







Massa Ebba=)












Morgon humör..

Jag tycker synd om min älskade dotter på morgonen, innan jag har vaknat och kommit upp ur sängen.. Jag har ett hemskt humör när jag är halv vaken.. Då vill jag vara i fred, men det går ju inte när hon vaknat innan mig.. Jag vill snooza min klocka en halv timme, minst.. Vakna långsamt.. Men i natt kom Ebba in till mig och för en gångs skull skickade jag inte tillbaka henne till sin säng utan hon fick krypa ner hos mig.. Det gjorde ju att hon vaknade helt efter att min klocka ringt en gång.. Då vill jag inte upp, inte prata, inte leka!! Och då blir jag sur och vresig.. Stackars min dotter, vad hon får stå ut med...


Dagens Film - Arn, Riket Vid Vägens Slut



Helt okej=)

...

För mig är det inte så stort, men vänder man på det skulle det vara värt mycket mer.....
Tycker man ju i alla fall..

Nyfiken...

Ebba har fått en julkalender av sin farmor idag..
En sån där fin tomte med 24 lådor som hon stoppat små saker i.. Nu håller Ebba på att spricka när hon ser den och vill öppna alla på en gång.. Kom nyss på henne med att hon stod och tjuvkikade i en låda.. Då säger hon att hon bara räknade dom och blev nyfiken och ville titta i en.. Haha..
Känns som jag får sätta den högt upp så hon inte kan titta, annars får inte en lucka vara i fred.. Då är det ju inget kul..
Jag minns ju själv hur det var, jag hade nog inte en lucka kvar den tionde december.. Lika otålig och nyfiken då som nu..


Godmorgon=)

Nu har jag skickat iväg ebba till skolan, min stora underbara tös..
Vad hände?? Var tog dessa sex år vägen?? Min lilla flicka är inte så liten mer..
Känns som hon snart ska packa sina lådor och flytta..
Eller nej, inte riktigt, men jag är helt övertygad om att den dagen kommer alldeles för fort....
Och det betyder att jag blir gammal alldelas för fort, är ju så mycket jag ska hinna med... Är nog dax att sätta igång!!!

Bloggpaus är inne har jag hört;)

Jaha, då var jag tillbaka=) Har inta haft lust till detta göre alls, men känner att jag är tillbaka nu..
Var ska jag då börja uppdateringen??
I lördags var vi och svirade i karlshamn efter en förfest hos Jennie.. Carro åkte ju tyvärr hem, fattade inte riktigt vad som hände där.. Men fick besked att hon mådde bättre efter en stund.. Hon var saknad.. Kvällen var helt ok, får nog bli karlshamn snart igen.. Vyerna är vidgade.. Fick en lite chock där ett tag, men det redade ju till sig sen.. Kommer nog ett par bilder sen, men min kamera blev kvar hos Jennie..
Sov desto sämre den natten eftersom jag sov på soffan hos mamma, men kände inte för att gå upp klockan åtta och gå bort där och hämta min älskade dotter..
Var  inte mycket människa på söndagen, men jag hade ju min bästa Eve hos mig hela dagen=) Så det blev mys och god mat ( vi tryckte inte så lite) för hela slanten.. Fick en ursäkt att sova lite på dagen med när jag tittade lite på soffan med Max=)
Igår jobbades det lite, sen var jag hemma och pyntade lite, hängde upp mina stjärnor, satte upp mina ljusstakar och bytte till lite juliga gardiner..  Fick äntligen tummarna ur och klippte mig igår.. Var ju på tiden då det var typ... Hmmm... oktober förra året jag gjorde det sist. Fy vad jag är slarvig med det... Idag har jag (Fia) slängt i lite färg i det med, så nu ser det riktigt fint ut...
Har varit inne hos min mamma i hennes hus i sölvesborg idag med.. Hon börjar få riktigt mysigt där.. Längtar till årets upplaga av glöggafton på lördag=)=)
Nej nu ska jag inte trötta ut er mer idag... Sov gott=)

I Don´t Believe You


Orkar inte...

Ska ta tag i morgon....

Helg!!!!

Har jobbat hela dagen, sen blev det mys med Carro och Fia.. Eve saknades och Jennie..
Men i morgon ska jag och Carro röja LITE med Jennie i karlshamn..
Och på dagen ska Jag, Fia, Eve och våra barn göra pepparkakshus=)  
Nu är jag så sjukt trött så jag ska krypa ner i min säng och sväva bort i mina drömmar.. Har oftast ganska sjuka drömmar.. Haha..
Jag saknar nu mera bokstaven F på mitt tangentbord, den har trillat bort.. Hmm får inte dit den igen=(
Godnatt=)


Inte ännu....

Igår var en ganska händelserik dag.. Var knappt hemma på hela dagen.. Men just nu känner jag att jag inte orkar redogöra för denna dag.. Inte här... Kommer kanske med tiden..

Jag måste börja lyssna på mig själv...

Somnade borta igår med, så jag har nyss kommit hem... Nu blir det en timmes vila innan jobbet..

Längtar till i kväll.. Längtar efter mina fina, får se vilka vi blir...

Bisarr..

Gick upp TIDIGT i morse så nu är jag ganska trött, klockan åtta på kvällen.. Hmmm.. Dåligt..
Idag har varit en bisarr dag på jobbet, hänvisar till sekretess och kallar den bara bisarr.. Men ni skulle bara veta.... Fyy faan..
Hem och fastnade vid datorn för att utföra IQ test.. Haha.. Jag har tydligen en iq på 119, det är övernormal.. Nöjd..
Jag som skulle diska och lite så innan Josse kom, men det hann jag ju klart inte.. Så hon fick stå ut med mitt diskberg.. Vi blundade och satte oss i soffan.. Kaffe, cigg och uppdatering på vardagen.. Trevligt trevligt..
Nu sitter jag här och försöker samla lite kraft för att göra lite nytta här hemma.. Söta Ebba sover..
Hör nu hur min disk viskar så där läskigt efter mig, så jag får väl tysta det..

Dagens Film - In The Name Of The King


Mys...

Just nu är det ganska mycket mys i mitt liv.. Känns bra.. Har haft en mys dag med Eve idag..
I morgon ska jag jobba tidigt.. Ska upp kl sex, det tillhör ju inte vanligheten.. Jag är ju absolut ingen morgon människa.. Men det är skönt att sluta i tid iaf, så man hinner med lite annat med..
Det snackas om utgång i karlshamn i helgen.. Synd att jag inte visste det innan jag frågade om jag och Danne kunde byta helg.. Men jag får väl flörta lite med mamma annars.. Sen blir det jobb i tre helger, minder kul, men kommer se bra
ut på kontot sen=)

Pratade med en gammal vän idag, vi hörs inte så ofta, tycker det är lite synd.. Men det händer ju saker i livet som gör att det inte alltid finns tid.. Jag hoppas vi får lite tid nu igen..
För hur det än är så betyder du mycket för mig=)..


I morgon kväll kommer Josse, ska bli så kul att snacka lite=)

Måndag igen....

Ny vecka, nya tag...
Igår var en riktig söndag, soffan halva dagen, sen var jag och Fia nere och tränade lite.. Eller ja, jag tränade medans Fia solade, sen bastade vi lite och så..
Sen var vi med älskade Eve på innebandy..
Kvällen spenderades hos Bjuve.. Han var så duktig och lagade mat till oss och så=)
Skulle slinga Fias hår.. Satt och drog ut slingor ur en sån hätta, sen var det för lite färg så det blev inget bra=( och alla affärer var stängda... Vi kunde ju tänkt så långt...
Vaknade hemma hos Bjuve i morse, var ju inte riktigt meningen att jag skulle somna där.. Men men,det var ju inte hela världen.. Nu är det lite städ och tvätt som står på schemat.. Sen ska det handlas med Fia..
Ikväll är det simskola och leksaksparty hos Eve som gäller=)


Mitt i natten...

Jaha, då har man nyss kommit hem från jobbet då.. Det är ju nu man brukar trilla in så här en lördags kväll, men tillståndet brukar vara ett annat då.. Men det är ganska skönt att vakna utan dom sviterna i morgon..=)

Igår hade vi en mys mys kväll, tack mina fina vänner.. Vad hade jag gjort utan er mina love?? Det blev pizza, idol och lite D.H.. Med andra ord en riktig mysss kväll=)

Idag har jag gått lite mellan soffan och sängen, tittat lite på D.H och laddat för en jobbe kväll.. Lite besök han jag med att ha med.. Trevligt..

Idag skrev jag lite minnas ord för att jag skulle komma ihåg lite kul att blogga om.. Haha.. Det är ganska kul att läsa det nu.. Vet inte riktigt vad jag menade med allt men jag försöker..
Grogg? - Ja, men man jobbar i en bar får man ju höra ganska mycket, både roligt och störigt.. Man idag var det en kille som kom och beställde en GROGG.. Jaha menade jag, vad då för grogg?? Ja en grogg vill jag ha sa han då.. Hmmm... Ja det finns ju en del att välja på.. Vad vill du ha i då?? Det vet jag inte.. Hmmm... Ja men en åtta ska jag ha.. Efter en stund klämmer han ur sig att han vill ha en GT... HUR SVÅRT KAN DET VARA ATT SÄGA DET FRÅN BÖRJAN??? Blir så trött... Tur man inte är sån när man är ute:P..
Impuls= ångest - Ja, ibland gör jag saker utan att tänka mig för.. Tänker liksom inte på att det blir jobbigt att ta itu med det jag gör.. Idag var det en kille som frågade efter mitt nummer för han sa att han ville bjuda mig på bio i morgon.. Det här var ju absolut inte min typ av kille, alltså vill jag inte gå på bio med honom.. Men ändå så ger jag honom mitt nummer, bara för att det hade varit kul och se om han verkligen ringer mig i morgon.. Men sen tänker jag; VA?? Jag vill ju inte att han ska ringa, för jag kommer ju inte att svara.. Handling= konsekvens... Det fattar jag ju inte alltid... Tydligen.. Så antagligen så får jag gå och byta nummer i morgon för att jag ska slippa undan detta.. Eller?? Skaffa dig en hjärna för fan Sandra...

På tal om att inte tänka på konsekvenserna... Det händer ju ibland att man inte kan stå i mot vissa saker, när lusten för en sak är för stor liksom.. Jag måste lära mig att hålla tillbaka, snart hamnar jag i klistret.. Blir jobbigt för både mig och andra.. Men att det finns en tredje part är i vissa fall inte min uppgift att ta ansvar för.. Jag har inte något att dölja...

Oj det blev ett ganska långt inlägg idag.. Nej nu får man väl sova lite, har sovmorgon i morgon.. Ebba är hos pappsen.. Sov gott darlings=)

Kritik...

Har fått lite kritik för utebliven bloggning.. Men jag har inte haft tid, städningen tog upp hela min dag igår.. Sen jobbade jag på kvällen och sen var det hem och sova för att orka upp och jobba hela dagen idag..
Nu är jag hemma men jag hinner inte skriva massa nu( inte för att jag bruka skriva några vidare långa romaner), för det är mys på schemat.. Med Fia, Carro, Eve och våra barn.. Kan det bli bättre?? Är bara synd att inte Jennie och Tilde kunde joina.. Men har man barn som måste sova så är det lite svårt att få ihop det.. Nu till fredagsmyset=)=)

Listan...

Dagens tre måsten;


¤ Städa lägenheten

¤ Städa lägenheten

¤ Städa lägenheten
     (Hinner nog inte så mycket mer)



Dagens ego;


¤ Se en skiva av nya Desperate Housewives


Tack för idag..

Har haft en underbar dag=)
Varit med Ebba i skolan, lunchat med Eve och Fia, umgåts med Eve och barnen hela dagen..
Vi har försökt få lite ordning på våra bloggar, det tar ju en stund.. Haha..
Jag bara älskar såna här dagar..
Nu är det tyst och ensamt här.. Jag ska krypa ner i min säng och läsa lite nu och sen hoppas på att jag somnar typ som jag gjorde igår, vid tio typ=) Sköööönt...

Bilder från Halloween!


Underbara toner...

Nu kan ni få välja bland ett antal låtar när ni är här inne och bekantar er med min vardag=)

Elev för två timmar...

Idag har jag varit med Ebba i skolan en stund.. Hade lovat så länge, så idag var det dax.. Trevligt att se hur dom har det..
Nu ska jag börja med punkt 2 och 3 på min lista.. Eve kommer snart, hon ska vara hos mig hela dagen=) Ska vara visning i deras hus, så hon gömmer sig här.. Så idag blir det mycket EGO=)
Hörs sen...

Listan...

Dagens tre måsten;

¤ Köra och posta ett paket och lämna en bok...
¤ Tvätta upp min tvätt..
¤ Göra ett stor kok grönsakssoppa...


Dagens ego;

¤ Umgås med Eve=)


Wii=)

Har nyss kommit hem ifrån pappa i karlshamn.. Har haft en trevlig eftermiddag där.
Han har beställt ett Wii till oss=) Och två spel, Wii fit och Mario party 8=)=) Sen ingick det ett sportspel, med bowling, golf, boxning och sånt.. Ska bli så jävla kul.. I LOVE IT=) Längtar längtar=)=)=)

Jag fick sakerna på min lista gjorda idag.. I morgon görs det en ny... Blir en sån varje dag nu, måste bli så...

HAHAHAHA...


Är jag skadeglad???

 

Detta får mig att ligga dubbel på golvet...=)

Lite bilder från i fredags..












Listan...

Tre saker på min måste lista idag:

¤ Lämna ner lapparna som saknas till BUN...
¤ Byta lakan i min säng...
¤ Gå ner med sopsäckarna till förådet...

Dagens ego; 
 
¤ Sola

God morgon=)

Idag känns det helt okej att gå upp ur sängen=)
Nu ska jag ta mig lite ego tid ca en timme, sen ska det städas och grejas..
När Ebba slutat skolan ska vi köra till karlshamn till pappa..
Nya tag, nytt blad var det=)


Nu vänder jag blad....

Idag har varit en riktigt down dag, varit så jävla trött att jag bara velat sova.. Det har jag gjort i omgångar med..
Jag fattas något i mitt liv... Jag fattas inspiration att göra det bättre..
Det kunde vara så jävla lätt, men jag gör det så himla jobbigt..
Jag tänker helt enkelt för negativt..
Men jag har bestämt mig nu...
 I morgon ska jag vakna och vara en annan människa..
Jag ska ta tag i dessa saker som jag tänkt; Jaja det kan jag göra i morgon, jag kan göra det en annan dag..
Nu ska jag agera efter att det inte kommer en morgondag..
Det jag vill/ behöver ha gjort ska göras direkt.. Jag ska säga vad jag tycker och tänker..
Jag ska vända blad.. På mitt nya blad ska det finnas blommer, hjärtan och sånt som får mig positiv..
Mina älskade vänner står överst, eller ja direkt under min älskade dotter så klart..
På det nya bladet finns inte taggarna, molnen och inte det svarta..
Nu ska det bort!!!!!
Jag ska utgå från mig själv och inte andra..
Jag ska utgå ifrån att jag är den jag är och inte försöka vara någon annan...
Jag ska sluta leta och låta det komma till mig när det är redo, när jag är redo..
För jag är inte redo, det måste jag inse..

Varför alltid så trött??

Idag är jag ledig..
Känner inte för något.. Är helt trött i min kropp... Eller nej, mer i mitt huvud tror jag..
Ska jag skylla på vädret?? Jag tror jag gör det..
 Men nu måste jag ta mig lite i kragen och städa lite och laga mat..
Återstår väl att se om det händer så mycket..
Snart kommer Ebba hem, då ska jag allt mysa lite..

James Blunt - Same Mistake


Dagens Film - Ps I Love You....





Den Kärleken, den med stort K..
Den som håller livet ut.. Finns den???
Blir så nere när jag ser en sån här film.. När ska jag få känna så??
Och att det varar menar jag..
Klart man kännt det, men det har ju alltid kommit något i vägen...
Jag saknar den.. Jag saknar någon att dela allt med..
Någon som finns där i alla väder och som jag kan finnas för...
Allt är så jävla svårt när det kommer till kärlek..
Man ska passa ihop två världar och två viljor och två personers förflutna...
Och sen ska man få det att bli bra..
Något som är värt att kämpa för.. Något man orkar kämpa för..
Ge och ta.. Något som är ärligt och rent..
Finns det?? Eller blir allt så småning om smutsigt och fult??
Kan man komma förbi det?? 
Kommer jag att ligga där in för döden och undra varför det aldrig kom till mig??
 Eller kanske varför jag inte hittade den??

Bra jobbat....

Seg dag idag...
Jag hade en helt ok kväll igår, men det blev ju lite för mycket alkohol (som vanligt).. Lyckades satta min på röven i trappan till altona, så jag är lite öm i kroppen idag=(
I dag har jag inte varit vidare klar i knoppen.. Skulle ju varit inne hos Anna nu, men det gick bara inte:( Så arg på mig själv.. Och nu skickar älskade Eve att hon vill att jag ska komma dit, men jag orkar inte resa mig..
Illa!!! Gammal??? Fy faaaan...
Nej nu somnar jag nog igen...

Hur tråkiga?

Jag och Jennie har varit nere och ätit gott på Steakhouse.. Det blev ju bara vi.. Det verkar som dom andra fick bättre saker för sig!!! Vad? Becca man kan inte dra sig ur på detta vis..:) Men jag hoppas att du är på väg nu.. Jag känner i hela kroppen att det kommer bli en så jävla bra ikväll.. Jag vet hur det kommer sluta.. Over and out:)

Powernap..

Nu har jag fixat dricka och det jag behöver för helgens bestyr.. Skulle solat upp det sista jag hade på mitt solkort (som jag haft en hel evighet).. Men där var inte ledigt i någon av dom jag ville sola i så jag orkade inte vänta.... Får väl bli i morgon kanske, om jag nu är i skick till det..

Jag tror jag gjorde en riktigt korkad sak igår :S Men jag kunde ju inte veta (om det nu är så)!!! Det är hans ansvar att säga det i så fall, inte mitt.. Men jag vill inte förstöra något i så fall.. För jag tror att det hade varit bra för honom.. Hade ju inte riktigt tänkt att det skulle bli som det blev, även om det inte var så "farligt".. Men men.. Får väl se hur det blir...

Känner mig riktigt på gång i dag, blir rätt in i dimman för mig.. Och ut kommer jag på söndag morgon, och det med besked tror jag, haha.. Nu ska jag lägga mig och läsa en stund, kanske ta en liten powernap.. Kan nog behövas;)


         


Äntligen fredag..

Jag var inte hemma på hela dagen igår, där av inget bloggande..
Jag sitter här med en handuk runt mig, och jag ska vara på jobbet om 20 min.. Hmmm, tur man har nära..
Ikväll ska det bli ute kväll med tjejerna=) Först middag på Steakhouse och sen altona.. Ja, jag vet det är inte så jätte inspirerande att gå till altona, men man har ju inte roligare än man gör sig.. För mig är det ett bra budget alternativ;)
Nej nu måste jag snabba mig.. Återkommer efter två...


...



Nu säger jag god natt och kryper ner i min säng med min bok=)

Hemma igen..

Så då var arbetsdagen slut.. Här är ensamt här hemma, Ebba är hos Hanna och leker.. Ska hämta henna klockan sex... så jag tänkte passa på att laga lite mat så vi kan äta direkt när vi är hemma igen..
I morgon har jag en sån jätte rolig dag, jobbar från halv nio på morgonen till halv tio på kvällen.. Men det ska väl gå, om jag nu inte blir sämre.. Har ont i halsen nu med=( Förneka!!!!
Det pratas om fest hos Jennie, sen altona på fredag=) Ska man köra en dubbel denna helgen då?? Ska till stora staden kristianstad på fest på lördag till Anna, det ska bli såååå roligt.. Ja en dubbel får det bli=)=)

God morgon...

Fattar inte varför jag måste trycka på snooze så många gånger på morgonen. Att jag inte bara går upp.. Sån självdiciplin jag har då, inte alls..
I dag är det jobb hela dagen, så vi hörs i kväll..

Swebuss..


Den fördomsfria killen=)


Samlat enerig=)

Idag har varit en lugn och trevlig dag.. Har städat och grejat, fått ganska bra ordning.. Sen har jag bara softat med min bok..
Ebba skulle gått hem från skolan idag, men det glömde hon?!?! Så jag fick gå bort och hämta henne kvart över ett, då var hon på fritids.. Dom trodde jag hade glömt henne.. Men det blev ett gott skratt till slut... Sen åkte hon till Alicia så jag fick ännu ett par timmar i min ensamhet..
Nu har älskade Eve varit här.. Behövde det=) My love...
Det susar och brusar fortfarande i örat, men nu är det i det högra också=( Vill inte att det ska vara örgoninflamation.. Det känner jag att jag klarar mig helt utan...




God morgon..

Ja, det känns som en god morgon..
Nu har jag skickat Ebba till skolan och jag ska krypa ner i min säng med en kopp the och läsa en stund innan jag sätter igång på allvar idag.. Med allt som måste göras.. Måste ta ett städ ryck med... Att jag aldrig lär mig att det är lättare att ta efter hand.. Hehe..
Eve och jag SKA ha lite tid idag med, det är viktigt, SÅ viktigt... Sågs en snabb i går morse då min darlo körde mig till jobbet, Fia hade ju åkt hem med mina bilnycklar... Smart...

Det susar och piper i mitt vänstra öra=( Pratade i telefon och satte luren till vänsterörat och hörde knappt vad hon sa=(  Löjligt!!! Vad är det nu man kan droppa i örat som ska hjälpa mot sånt?? Någon huskur?? Nej, jeg kommer inte på...

Saknar ord...

Jag har inte så mycket att säga idag.. Är trött i huvudet..
Men jag ser fram emot morgon dagen, då är jag ledig=)
Tänkte jag skulle få lite gjort som jag har lagt på hyllan, sånt som borde tagits ner för länge sen..
I dag har jag gallrat lite och lagt ut lite på Tradera , kommer fortsätta med det i morgon.. Är ju bra om man kan tjäna en slant på det man bara har liggades till ingen nytta.. Det kan ju glädja någon annan..
Har nyss legat i badet en timme, läst och spaat.. Nu ska jag smörja mig med lite luktegott och krypa ner i sängen och fortsätta på min bok.. Tappade lusten för att läsa ett tag där, men nu är det på rätt väg igen=)
God natt=)

Måndag..

Måndag igen..
Skulle jobbat till fem, vilket skulle innebära en måndag till i stress till simskolan..
Men det behövdes inte, så nu hinner vi laga mat och sånt innan..
Är ju glad om jag slipper stressen, även om det inte är fel med dom pengarna som det ger extra..
Men nu sitter vi här och myser=)
Ska snart steka lite kycklingpytt och ägg, det är gott det..

Mer bilder..

Här är lite bilder från i lördags=)

http://www.facebook.com/album.php?aid=47522&l=a7a87&id=711028692



Bilder

Nu ligger lite bilder på fejjan.. Länkar eftersom det tar sån tid..=)

Vår myskväll för ett tag sen;

http://www.facebook.com/album.php?aid=47356&l=b375f&id=711028692

Halloween med ligan;
Del 1;

http://www.facebook.com/album.php?aid=47360&l=97d85&id=711028692

Del 2;

http://www.facebook.com/album.php?aid=47396&l=64963&id=711028692

Söndag...

Mycket trevlig kväll igår=) Kommer bilder och så under dagen, pallar inte ladda nu..
Idag kommer bli en typisk söndag, bara vara hemma, göra LITE nytta, sen soffan och någon bra film kanske..
Eller ska man ta en tur till Karlshamn och vara lite moderlig?? Hahaha.. Bara för söt den där=)
Nej nu väntar tvätten...

Varför?

Min största kärlek finns inte i mitt liv på grund av DET, svek och misstro.. Det gick inte att göra det bra igen.. DET har inget plats i mitt liv.. Jag kunde ta avstånd och göra slut.. Jag kan inte göra slut med min familj:(.. Men jag kan inte stå vid sidan och titta.. Jag tänker inte göra det.. Vi ska prata.. Tro inte att du kommer undan.. Jag älskar ju dig..

Happy Halloween=)

         

Ikväll ska jag, Ebba och mamma på halloweenfest.. Kommer nog bli kul, men jag är ju då den som åker på att köra även denna gång så för mig blir det nyktert.. Känns nog bra i morgon iaf=)
Det är så tråkigt att bara gå och vänta på att man ska iväg.. Får väl städa lite så tiden går...
Hörs i morgon, om jag nu inte orkar när jag kommer hem sen=)

        

RSS 2.0